Home Featured Een nieuwe generatie telefoons

Een nieuwe generatie telefoons

by Sven Pieneman

De ontwikkeling in telefoons staat niet stil. Een aantal jaar geleden hadden wij niet kunnen dromen dat er telefoons zouden zijn met een vouwbaar scherm, of met 120hz refresh rate of schermen waar wel een front facing camera inzit, maar die wij niet kunnen zien. Als telefoon liefhebber kijk ik al jaren naar alle veranderingen in de telefonie industrie en de komende jaren lijkt het alleen maar beter te worden. Toch is er één ding wat er altijd zal zijn en blijven, accessoires voor telefoons! Daarom gaan wij in dit bericht kijken naar verschillende accessoires en waarom wij vinden dat deze accessoires essentieel zijn voor als je een telefoon koopt.

Hoesjes

Het eerste wat ik doe als ik een telefoon aanschaf is een telefoonhoesje erbij uitzoeken. Een hoesje kan je aanschaffen voor verschillende redenen. Je kan met een hoesje jezelf meer uitdrukken, maar je kan ook een hoesje gebruiken voor het beschermen van je telefoon. Ikzelf ben een persoon die graag zijn telefoon wilt beschermen. Daarom kijk ik altijd naar hoesjes waar schock bumpers in zitten, zodat als die valt, hij niet meteen aan de zijkanten stuk gaat. Toch vind ik het belangrijk dat mijn OnePlus Nord CE hoesje er wel redelijk goed uitziet, daarom wil ik niet dat het direct zichtbaar is dat het een beschermend hoesje is. Gelukkig hebben veel fabrikanten deze twee wensen verwezenlijkt. Het hoesje ziet er goed uit, maar is ook sterk en beschermend. 

PowerBanks

Powerbanks hebben een hele populaire tijd gehad een aantal jaren geleden. Dit kwam vooral door Pokemon Go, wat ervoor zorgde dat powerbanks een must have werden voor elke Pokemon Go speler. In mijn ogen is een powerbank nog steeds een must-have accessoires voor je telefoon. Bedenk het volgende, je gaat heerlijk een dag weg, je maakt veel foto’s en je videobelt ook met je vrienden. Al snel zal je door je batterij heen zijn. Daarom is een goede powerbank nooit een verkeerd idee! Tegenwoordig zijn ze ook een stuk minder groot als een aantal jaar geleden waardoor je het makkelijk in je zak of tas kan meenemen!

Screen protectors

Screen protectors zijn toch wel de accessoire waar de meeste discussie over is. Sommige mensen vinden namelijk dat een screen protector niet nodig is en zelf afdoet van de kwaliteit van het beeld, terwijl sommige mensen het echt nodig vinden om ervoor te zorgen dat er geen krassen op het scherm komen. In mijn ogen is het nog steeds belangrijk om een screen protector te hebben, maar dan wel eentje van glas. Dit zorgt namelijk voor extra bescherming als je telefoon valt en het voelt ook niet meteen aan als plastic. Het nadeel is wel dat als je telefoon valt, dat je screen protector vaak direct stuk is. Toch zullen de komende jaren veel mensen nog steeds discussies blijven voeren over het gebruik van screen protectors. 

Accessoires zullen altijd belangrijk blijven voor telefoons. Telefoonhoesjes, screen protectors en powerbanks zullen altijd zaken zijn die je bij je telefoon aanschaf moet berekenen, maar die het zeker waard zijn! Dus zoek altijd goed uit welke accessoires het beste bij jou passen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: