Home Gaming Een (ijs)berg aan games getoond door Iceberg Interactive tijdens PGW 2019

Een (ijs)berg aan games getoond door Iceberg Interactive tijdens PGW 2019

by Jos Vis

Iceberg Interactive onthulde nieuwe gametrailers en releasedata op Paris Games Week 2019 via het eerste uitzendevenement ‘Iceberg Ahead’ van de uitgever. Het evenement werd gehost door Dan Maher (Inside Xbox), bevestigde verschillende releases van november 2019 en bood een kijkje in de verwachte line-up van de uitgever voor 2020.

We zouden het geweldig vinden als je de 20 minuten durende Iceberg Ahead-show via de bovenstaande links zou bekijken, of zelfs de show als geheel zou delen! We hebben ook al het nieuws per game verzameld in een handige lijst hieronder:

Blazing Sails, ontwikkeld door Get Up Games

Vecht om te overleven in Blazing Sails, een piratengevechtgame! Maak je eigen unieke piraat en schip. Speel samen met andere spelers om je machtige vaartuig te besturen! Navigeer over land en zee voor buit, middelen, unieke wapens en scheepsupgrades. Laat elk ander schip zinken om de schermutseling te winnen!

Blazing Sails komt ergens in het begin van 2020 uit op PC.

Railroad Corporation, ontwikkeld door Corbie Games

Herbeleef de pioniersgeest van de Gouden Eeuw van Stoom door je eigen spoorwegimperium op te richten in het 19e-eeuwse Noord-Amerika. Race tegen de tijd en tegen de concurrentie om nederzettingen samen te brengen, goederen te produceren en te verhandelen en nieuwe technologieën te ontwikkelen.

Railroad Corporation komt uit in november op PC.

Headsnatchers, ontwikkeld door IguanaBee

Houd je hoofd vast met Headsnatchers, een domme hectische lokale en online multiplayer partygame voor maximaal 4 spelers waarin je de hoofden van je vrienden grijpt om de overwinning te behalen. Want laten we eerlijk zijn, je doet alles om te winnen.

Headsnatchers komt 7 november uit voor Nintendo Switch en PC. De versie voor PlayStation 4 komt later.

Still There, ontwikkeld door GhostShark Games

Elke dag is hetzelfde op de verre Bento-ruimtevuurtoren – totdat een mysterieus radioboodschap doorbreekt. Ontwijk het verleden, verwelkom de vergetelheid, maak de perfecte Italiaanse koffie. Toch is er een psychologisch avonturenspel over verdriet, technische puzzels, gekke AI’s en donkere humor. Hoe ver is ver genoeg?

Still There komt 20 november uit op Nintendo Switch, Mac en PC.

Antigraviator, ontwikkeld door Cybernetic Walrus

Antigraviator is een slanke nieuwe versie van het anti-zwaartekrachtgenre. Gebruik vallen, power-ups en boosts om je tegenstanders in te halen en het spoor te domineren in de modus voor één speler of multiplayer. Zonder snelheidsbeperking biedt Antigraviator de snelste race-ervaring van de toekomst.

Antigraviator is al beschikbaar op PlayStation 4 en PC. Daarnaast komt de game later naar Xbox One

Circle Empires Rivals, ontwikkeld door Luminous

In deze snelle multiplayer RTS nemen jij en je vrienden de controle over je eigen kleine koninkrijken en verover je een wereld van cirkels. Elke stroom loopt over van te vechten vijanden, monsters om te jagen en te plunderen – maar pas op … Vrienden kunnen snel rivalen worden!

Circle Empires Rivals komt ergens begin 2020 uit op PC

Lunacy: Saint Rhodes, ontwikkeld door Lazarus Studio

Verken je duistere familiegeschiedenis in Lunacy: Saint Rhodes, een first-person survival-horrorspel waarbij elke beslissing die je neemt het verloop van het spel verandert. Jij wordt in de gaten gehouden; nooit alleen, nooit veilig.

Lunacy: Saint Rhodes komt uit in 2020 op PC

Transient, ontwikkeld door Stormling Studios

H. P. Lovecraft ontmoet Cyberpunk. Duik diep in een obscure dystopische wereld en houd vast aan je bewustzijn, wanneer je de angstaanjagende waarheid over je leven in een koepelvormige stad tegenkomt, een waarheid die je eigen verstand kan verscheuren en je bestaan ​​in twijfel kan trekken.

Transient komt eind 2020 naar PlayStation 4, Xbox One en PC

Gas Guzzlers Extreme, ontwikkeld door Gamepires

Gas Guzzlers Extreme is een snelle, furieuze, tot de tanden bewapende, trigger-happy shooter, in de hoogste versnelling geschakeld! Maak een witte knokkelrit in dit waanzinnig verslavende gevechtsracespel.

Gas Guzzlers Extreme komt volgende naar PlayStation 4 en is al beschikbaar voor Xbox One en PC. Hierboven zie je een oude trailer van de Xbox One-versie.

Shortest Trip to Earth: Supporters Pack DLC, ontwikkeld door Interactive Fate

Deze eerste DLC voor Shortest Trip to Earth voegt een nieuw speelbaar schip toe – The Battle Tiger – met unieke bemanning, drones, huisdieren, voordelen, modules en kernwapens. Het Supporters-pakket geeft je ook een kopie van de digitale verzameling “Shortest Trip Sketchbook Scribbles”, het officiële soundtrackalbum van de game met meer dan een uur originele muziek en zelfs meer inhoud in 2020 zonder extra kosten!

Shortest Trip to Earth is al beschikbaar voor PC. Hierboven zie je een oude trailer uit 2018.

Pax Nova, ontwikkeld door Gray Wolf Entertainment

Een sci-fi turn-based 4X strategiegame waarin je het lot leidt van een van de verschillende facties verdeeld over drie races. Verken nieuwe werelden en nieuwe sterrenstelsels vol spannende geheimen en nieuwe gevaren. Bouw nieuwe steden, vergroot je invloed en vecht geweldige veldslagen op het land en in de ruimte.

Pax Nova komt ergens begin 2020 naar PC.

The Sojourn, ontwikkeld door Shifting Tides

Een verhaal over licht, duisternis en de aard van de werkelijkheid. Doorkruis een tot nadenken stemmend puzzelspel en zijn meeslepende, doorweekte wereld van licht en schaduw.

The Sojourn is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Genoeg te gamen met de games van Iceberg Interactive en wat deze uitgever ook voor mooie plannen maakt, je leest het op That’s Gaming.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: