Home Gadgets Een cadeau voor elke Pebbler: activiteiten tracken met Pebble Health

Een cadeau voor elke Pebbler: activiteiten tracken met Pebble Health

by Mark van Truijen

Vol trots introduceert Pebble een aantal nieuwe updates voor zijn software en smartphone-apps. Pebblers genieten nu niet alleen van de timeline voor Pebble Classic en Steel, ook Pebble Health maakt zijn debuut in de line-up van de Pebble Time. Ontdek een gloednieuwe manier van activiteitentracking met timeline-integratie.

image015

De gebruiksvriendelijke manier van fitnesstracking

Ontwikkeld in samenwerking met onderzoekers van Stanford University, meet Pebble Health dagelijks je activiteiten en slaap. Pebble Health richt zich op persoonlijke successen. Zo streef je niet naar een vast aantal stappen, maar meet je je dagelijkse vooruitgang aan de hand van je persoonlijke gemiddelde. De naadloze integratie met de timeline maakt je dagelijkse statistieken eenvoudig inzichtelijk en toegankelijk. Elk onderdeel werkt simpel, automatisch en naadloos – en dat maakt de Pebble Health eenvoudig én leuk om te gebruiken. Je kunt in een handomdraai aan de slag met Pebble Health: update simpelweg je Pebble-smartphone-app en -horloge naar de laatste versies en je bent klaar om te gaan! Pebble Health is bovendien volledig compatibel met Google Fit en Apple HealthKit.

Pebble Health voor Pebble Developer-community

image016Vanaf begin 2016 kan Pebble’s eigen Developer-community aan de slag met de Pebble Health. Met de Health API bouwen programmeurs vanaf dan applicaties en watchfaces om gezondheids- en activiteitendata om te toveren tot prachtige visuals en waardevolle nieuwe ervaringen. Houd de Pebble Developer-pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

 

Innovaties voor medisch onderzoek

Pebble Health sluit aan bij Pebble´s behoefte aan openheid. Om een zo toegankelijk mogelijk wearable gezondheidsplatform te maken, werkte Pebble samen met onderzoekers van het Stanford Wearable Health lab. Dr. Christy Lane, Stanford Wearable Health Lab: “Transparantie en inzicht in algoritmen zijn essentieel om wearables geschikt te maken voor gebruik in de medische wereld. Door de juiste data beschikbaar te maken, stelt Pebble Health ons in staat voor het eerst fatsoenlijke validatiestudies uit te voeren voor activiteitentracking. Dit voorkomt niet alleen vragen over de betrouwbaarheid van de data die met deze devices verzameld is, maar verwijdert ook barrières voor onderzoekers en clinici. Deze transparante verzameling van gezondheidsgegevens stelt professionals in staat bekende inzichten toe te passen op nieuwe data. We zijn blij dat we samen met Pebble de weg vrijmaken voor draagbare gezondheidsapplicaties.”

Timeline-ondersteuning voor Pebble Classic en Steel

Tijdens de Pebble Time Kickstarter-campagne beloofde Pebble ondersteuning voor Pebble Time’s 3.0-besturingssysteem voor de rest van zijn line-up. Met de release van Firmware 3.8 zijn vanaf nu timeline, onbeperkte apps en meer beschikbaar.

image012

Volledige release notes

Pebble Time-app voor Android 3.8.0

 • Ontdek Pebble Health! Meet je aantal stappen en slaapactiviteit. Ontvang handige fitnessinzichten zowel in de app als op je timeline.
 • Ondersteuning voor Pebble Classic en Pebble Steel: upgradet non-Time Pebble-horloges naar 3.8 besturingssysteem en voegt ondersteuning toe voor timeline en onbeperkte apps.
 • Nieuwe universele zoekmogelijkheden: vind je apps, notificatie-instellingen en de Pebble-appstore direct op het startscherm.
 • Verbeteringen voor Music Control en Facebook Messenger-notificaties.
 • Bug fixes en verbeterde betrouwbaarheid van versie 3.7.0.
 • Download 3.8.0 in de Google Play Store.

Pebble Time voor iPhone 3.5

 • Ontdek Pebble Health! Meet je aantal stappen en slaapactiviteit. Ontvang handige fitnessinzichten zowel in de app als op je timeline.
 • Ondersteuning voor Pebble Classic en Pebble Steel: upgradet non-Time Pebble-horloges naar 3.8 besturingssysteem en voegt ondersteuning toe voor timeline en onbeperkte apps.
 • Toevoeging New Watch: een nieuw menu-item om twee Pebble-horloges tegelijkertijd te verbinden.
 • Bug fixes en verbeterde betrouwbaarheid van versie 3.4.
 • Download 3.5 in de iTunes App Store.

Pebble Time Firmware 3.8

 • Nieuwe Pebble Health: meet je aantal stappen en slaapactiviteit, verkrijg gedurende de dag inzicht in je gezondheid en bekijk resultaten in je timeline. Alleen beschikbaar op horloges uit de Time-serie.
 • Toegevoegde ondersteuning voor Pebble Classic en Pebble Steel, inclusief timeline, onbeperkt apps en verbeterde interface voor klassieke horloges.
 • Bug fixes en verbeterde betrouwbaarheid van versie 3.7.
 • Om te updaten naar het laatste besturingssysteem, selecteer Menu > Support > Update Your Pebble in de Pebble Time-app voor iOS of Android.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x