Home Gaming Earl vs. the Mutants verschijnt op 11 juli

Earl vs. the Mutants verschijnt op 11 juli

by Jos Vis

Falling State Inc. onthult dat zijn chaotische, top-down actie-roguelite, Earl vs. the Mutants, zich een weg baant naar een lancering op 11 juli op Steam. Binnenkort kunnen spelers zichzelf vastbinden in hun doodsmachines en zich door allerlei mutantenbedreigingen heen ploegen in een post-apocalyptische strijd om te overleven.

Earl vs. the Mutants slingert spelers in de gehavende laarzen van de blue-collar mutant-moordenaar Earl, in de nasleep van een nucleaire apocalyps. Door een unieke draai aan de traditionele roguelite-formule te geven, wordt het sjofele kerkerscrawlen achterwege gelaten en worden spelers van achter het stuur richting actie met een hoog octaangehalte gestuurd, terwijl ze een assortiment voertuigen besturen om gemuteerde hordes frontaal aan te pakken (in veel gevallen gaan ze ervandoor) . Het doel van het spel is uiteindelijk overleven.

Earl vs. the Mutants stimuleert een intensere, confronterendere gameplay en spoort spelers aan om zich in golven van formidabele vijanden te storten in plaats van ijverig te ontwijken. Door bestraalde slechteriken uit te roeien, kunnen ze willekeurige upgrades ontgrendelen – van gemonteerde wapens tot verwoestende drones – om hen te helpen de ultieme auto-tastrofe op wielen te maken. Alleen echt moordende installaties kunnen de brutalere bazen van het spel verslaan.

Na het speelbare debuut op Steam Next Fest eerder dit jaar hebben de ontwikkelaars hard gewerkt om de graphics te vernieuwen. Met dit nieuwe likje verf ziet en draait de game nu beter dan ooit tevoren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x