Home Gaming EA verwijdert Patrick Kane van cover NHL 16

EA verwijdert Patrick Kane van cover NHL 16

by Sven

Mijn ouders vertelde mij altijd, doe geen stomme dingen die je in de problemen kunnen brengen. Patrick Kane had misschien wat beter naar zijn ouders moeten luisteren..

Patrick Kane wordt beschuldigt van seksueel geweld. Hij is nog niet veroordeeld, maar alleen de beschuldiging vind EA genoeg om Kane van de cover te halen en geef EA ongelijk.

“Vanwege een onderzoek naar seksueel geweld is Patrick Kane niet langer een woordvoerder van EA Sports NHL 16,” zo schrijft Electronic Arts op Twitter. Daarnaast zal hij niet meer op promotie evenementen verschijnen voor de game.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
8 jaren geleden

EA neemt hier mee een risico. Wat als hij straks onschuldig blijkt te zijn dan heeft EA een probleem. Ik vind het heel erg fout dat mensen al op voorhand veroordeelt worden. Hij is alleen maar (beschuldigt) en er zit een groot verschil tussen (veroordeeld) zijn en (beschuldigt) worden. wie zegt ons dat die gene met de beschuldigen aan zijn adres de waarheid spreekt. Ik vind dat er pas gehandeld kan worden als uit onderzoek blijkt dat hij schuldig is en veroordeeld is. Geruchten over dat je word beschuldigt van seksueel geweld kunnen je als je beroemd bent echt kapot maken. In het verleden zijn er al bekende mensen geweest die door een gerucht in de problemen zijn gekomen. Ik zeg niet dat het hier ook zo is maar de mogelijkheid is er altijd je mag niets uitsluiten.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x