Home Gaming EA Sports Madden NFL 17-ratings worden onthuld

EA Sports Madden NFL 17-ratings worden onthuld

by Mark van Truijen

EA Tiburon is begonnen met de onthulling van de Madden NFL 17-ratings, met als eerste de nieuwste NFL-spelers. De beste rookies worden momenteel uitgelicht. Eerder dit jaar probeerde een aantal opmerkelijke spelers uit de NFL Draft hun rating in diverse categorieën te raden.

Elke dag komen nieuwe ratings vrij. De komende paar dagen zijn de top vijf quarterbacks, running backs en wide receivers aan de beurt. De komende weken wordt op elke positie de beste speler uitgelicht. Het hoogtepunt is op 4 en 5 augustus, als de volledige team- en spelersbeoordelingen bekend zijn. Fans worden uitgenodigd om op 5 augustus de rating van hun favoriete speler direct vanuit de ratings hub op social media te delen met de nieuwe deelfunctie. Daarnaast worden ze aangemoedigd om de officiële sociale kanalen van Madden NFL in de gaten te houden voor de onthulling van de ratings.

EA Access*-leden kunnen Madden NFL 17 voor de release tijdelijk uitproberen als onderdeel van een Play First-proefversie, alleen voor Xbox One.

Madden NFL 17 is ontwikkeld door EA Tiburon in Orlando, Florida en is vanaf 25 augustus beschikbaar op Xbox One, Xbox 360®, PlayStation®4 en PlayStation®3. Meer informatie over Madden NFL 17 vind je op http://www.easports.com/madden-nfl.

De deelname van alle spelers is mogelijk gemaakt door NFL Players Inc., de licentie- en marketingdochtermaatschappij van de NFL Players Association (NFLPA).

Het EA SPORTS™-merk is een van de toonaangevende sportentertainmentmerken ter wereld, met bestverkopende videogameseries, bekroonde interactieve technologie, fanprogramma’s en digitale cross-platform-ervaringen. De EA SPORTS-studio’s creëren ervaringen die de emoties van sporten tot leven brengen met videogames, waaronder Madden NFL football, EA SPORTS™  FIFA,  NHL® ijshockey, NBA LIVE basketbal, Rory McIlroy PGA TOUR® golf, SSX™ en EA SPORTS UFC®.

Ga voor meer informatie over EA SPORTS-games, zoals nieuws, video’s, blogs, forums en game-apps naar www.easports.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x