Home Gaming EA SPORTS FIFA 19 Global Series informatie en kwalificatieproces

EA SPORTS FIFA 19 Global Series informatie en kwalificatieproces

by Mark van Truijen

Er komen grote veranderingen aan in hoe spelers zich kunnen plaatsen voor de FUT Champions Cups en de Licensed Qualifying Events voor de EA SPORTS FIFA 19 Global Series.

De Weekend League blijft dit jaar een proefterrein om de beste spelers te identificeren, hoewel de druk van rechtstreekse kwalificatie tijdens de kwalificatiemaanden verwijderd zal worden. Het kwalificatieproces voor events wordt ook gestandaardiseerd, dit betekent dat de beste spelers zich kunnen proberen te kwalificeren voor (als ze een plaats veroveren) verschillende extern georganiseerde events en EA live events waarbij ze het mogen opnemen tegen tegenstanders van over de hele wereld. In plaats van een kwalificatiesysteem met directe plaatsen voor de finale, komt er een nieuw systeem dat je prestaties gedurende het hele seizoen beloont.

Hoe kunnen spelers zich kwalificeren:

  1. Meld je aan op FUTChampions.com vanaf 5 oktober t/m 31 oktober 2018.
  2. Speel in de Weekend League en win tenminste 27 wedstrijden om een FUT Champions Verified-status te behalen.
  3. Spelers met FUT Champions Verified-status kunnen uitgenodigd worden om het in Online kwalificatie competities in head-to-head tegen andere topspelers op te nemen die in aanmerking komen voor een plek bij een live event.
  4. Verdien EA SPORTS FIFA 19 Global Series Pro Points op live events en de Weekend League om in het klassement opgenomen te worden.
  5. Kwalificeer je voor de Playoffs door je te plaatsen in de top 60 van het puntenklassement aan het einde van het seizoen.

Voor meer informatie over hoe je je kunt kwalificeren, inclusief richtlijnen en details over hoe je punten kunt verdienen, kun je het het volledige blog hier bekijken. Blijf bovendien op de hoogte van meer informatie over events, datums en kwalificatie-tijdlijnen die op 5 oktober worden gedeeld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x