Home Gaming EA kondigt ‘Medal of Honor: Above and Beyond’ aan

EA kondigt ‘Medal of Honor: Above and Beyond’ aan

by Jos Vis

Vandaag onthulden Respawn Entertainmen en Oculus Medal of Honor: Above and Beyond aan voor het Oculus Rift-platform. Medal of Honor: Above and Beyond levert zijn meest authentieke en meeslepende Tweede Wereldoorlog-ervaring uit de serie tot nu toe.

De game, die vanaf de grond is gebouwd voor Oculus Rift door een team van ervaren ontwikkelaars van de serie, zal spelers in de rol van agent in het Office of Strategic Services (OSS) brengen. Spelers gaan achter vijandelijke linies om nazi-faciliteiten te saboteren, vijandelijke plannen te ondermijnen en het Franse verzet te helpen. Spelers zullen ook een rijke, opwindende single-player campagne ervaren die hen meeneemt door historische evenementen op het land, in de lucht en op zee, alles in virtual reality.

Medal of Honor: Above and Beyond bevat bovendien unieke multiplayer-modi en functies wanneer deze in de zomer van 2020 wordt uitgebracht. De game zal via entertainment de geschiedenis van de franchise ondersteunen door entertainment, waardoor de verhalen van WO II-veteranen tot leven komen op emotioneel krachtige manieren .

“Het is een geweldig gevoel om Medal of Honor te introduceren aan een hele nieuwe generatie gamers op een nieuw platform voor de franchise,” zei Peter Hirschmann, Game Director. “Ik heb het geluk gehad om vanaf het begin deel uit te maken van deze franchise en door deze game op de Oculus Rift te zetten, kunnen we meeslepender zijn dan ooit tevoren. Als de game die we maken de verbeelding van mensen aanwakkert en de wereld verlicht, dan hebben we bereikt wat we van plan zijn te doen. “

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: