Home Gaming EA KONDIGT DE SIMS 4 AAN HET WERK AAN

EA KONDIGT DE SIMS 4 AAN HET WERK AAN

by Mark van Truijen

Vandaag hebben EA en Maxis onthuld dat het De Sims™ Aan het Werk Expansion Pack op dit moment ontwikkeld wordt voor PC en Mac. In het eerste Expansion Pack dat voor De Sims 4 op de markt komt, kunnen spelers de carrières van hun Sims actief beïnvloeden met drie nieuwe mogelijkheden. Ook is het mogelijk om Sims als ondernemers aan de slag te laten gaan, door hun eigen zaak te openen en beheren.

In De Sims 4 Aan het Werk kunnen spelers ingrijpen wanneer dat nodig is talloze levens redden als arts, maffe creaties en uitvindingen maken als wetenschapper of plaats delicten onderzoeken en belangrijke zaken oplossen als detective.

Ondernemende spelers kunnen hun eigen winkel openen en de zaak van hun Sims vormgeven, aanpassen en aansturen. Van bakkerijen tot kledingzaken, fotografiestudio’s, kunstgaleries en meer;De Sims 4 Aan het Werk biedt spelers de mogelijkheid om eigen baas te zijn en zo op unieke wijze misschien zelfs Simmiljonair te worden.

De Sims 4 Aan het Werk biedt ook gloednieuwe locaties, vaardigheden en eindeloos veel uren leuke nieuwe gameplay. Voor meer informatie over de belangrijkste onderdelen van dit nieuwe Expansion Pack, kun je hier een kijkje nemen op onze blog: www.thesims.com/nl_NL/news/get-to-work.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x