Home Gaming EA en Coldwood onthullen en lanceren Unravel Two

EA en Coldwood onthullen en lanceren Unravel Two

by Mark van Truijen

Coldwood en Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) hebben vandaag op EA PLAY in Los Angeles voor het eerst in de geschiedenis een game tijdens de onthulling zelf uitgebracht: Unravel™ Two. Het innovatieve nieuwe singleplayer- en coöp-puzzelplatformspel komt van de Zweedse studio die verantwoordelijk is voor Yarny: het kleine rode wollen personage dat in 2015 de harten van spelers veroverde met de populaire indie-game UnravelUnravel Two borduurt verder op het oorspronkelijke spel en concentreert zich op de band tussen twee Yarny’s. Je kunt alleen of in lokale co-op spelen via een drop-in/drop-outervaring, en het spel is vanaf vandaag verkrijgbaar. De twee avontuurlijke Yarny’s moeten elkaar helpen terwijl ze lastige beproevingen doorstaan en schitterende natuurlijke landschappen en complexe stedelijke omgevingen doorkruisen in een omgeving die continu nieuw leven voortbrengt.

Unravel Two draait om de nieuwe banden die worden gevormd als we de banden met het verleden verbreken”, aldus Martin Sahlin, Creative Director bij Coldwood. “Net als Unravel is het een zeer persoonlijk spel voor de studio, en onze passie en levenservaringen zijn verwoven in de structuur van de reis die de spelers en hun Yarny’s maken. Unravel Two draait om de hechte band tussen vrienden en de vraag hoe hoop en liefde de wereld rondom beter kunnen maken.”

Unravel Two bevat een indringend verhaal boordevol energie, intrige, inspiratie en onheilspellende dreigingen. Spelers kunnen hun eigen Yarny’s aanpassen door anderen in Unravel Two te helpen terwijl ze zij aan zij of voor altijd verenigd door het avontuur springen, glijden, zwaaien en rennen. Het boeiende en lichthartige verhaal van Unravel Two bewijst de kracht van positiviteit in tijden van onzekerheid.

Unravel Two heeft een PEGI 7 classificatie gekregen en is nu wereldwijd verkrijgbaar voor €19,99 op de Xbox One, het alles-in-één game and entertainment systeem van Microsoft, het PlayStation®4 computer entertainment systeem en Origin for PC. EA Access-* en Origin Access-leden* kunnen het begin van Unravel Two vanaf vandaag spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x