Home Featured EA Acces naar PlayStation 4

EA Acces naar PlayStation 4

by Jos Vis

Vandaag heeft Electronic Arts Inc. aangekondigd dat EA Access naar het PlayStation4 (PS4)-systeem komt. Vanaf juli kunnen spelers een maand- (adviesprijs € 3,99) of jaarabonnement (adviesprijs € 24,99) nemen via de PlayStationStore. Met de toevoeging van het PlayStation4-systeem aan de al bestaande lidmaatschapsdiensten op Xbox One en PC via Origin, biedt EA nu haar abonnementsdiensten aan op meer platforms dan andere uitgevers.

“We blijven investeren in digitale en abonnementsdiensten en het is een geweldige kans om onze games beschikbaar te maken voor nog meer mensen op beide consoles,” aldus Matt Bilbey, Executive VP of strategic growth. “Ons doel is om spelers meer mogelijkheden te geven om onze games te spelen waar en wanneer ze maar willen, en we zijn blij dat we de dienst naar PlayStation®4 kunnen brengen.”

Als lid van EA Access kunnen spelers Play First-proefversies spelen, waarmee ze de meeste nieuwe EA-games tot wel 10 uur lang kunnen uitproberen. Abonnees profiteren ook van een korting van 10% op aankopen van volledige games, uitbreidingen, in-game voorwerpen en nog veel meer. Daarnaast kunnen spelers zich uitleven op een groeiende collectie van de beste EA-games, waaronder franchises als Battlefield, EA SPORTS FIFA, Star Wars Battlefront en nog veel meer.

Om op de hoogte te blijven van al het nieuws over EA Access en je aan te melden voor meer informatie , ga je naar https://www.ea.com/nl-nl/ea-access/ps4

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: