Home Gaming E3XP, E3 ervaring op groot scherm

E3XP, E3 ervaring op groot scherm

by Jeffrey van den Bogaart

Afgelopen maandag was de E3XP in Vue Eindhoven. Op de E3XP is het mogelijk om het E3 evenement live te volgen op een groot bioscoopscherm. Ik had zelf het geluk om via MSi Europe 2 VIP tickets te winnen voor dit evenement. Hieronder mijn bevindingen van deze toffe en goed gevulde avond.

Aangekomen in Eindhoven moesten we ons melden bij Vue, hier kregen we onze bandjes en zijn we naar de zaal toe gegaan. Boven was er de optie om te gamen op meerdere Xbox One’s. Hier waren games speelbaar als; Doom, Mirror’s Edge, Sunset Overdrive en meer.

Tevens was er een stand van MSi Europe aanwezig, hier konden mensen de HTC Vive proberen met o.a. The The Brookhaven Experiment, een zombie game waar de speler verschillende waves met zombies moet overleven. De stand van MSi trok vele gamers die natuurlijk de Vive graag even wilde proberen.

Ook Game Mania was van de partij om E3 titels meteen te kunnen pre orderen na de conference.

Om 17.30 was de aanvang en om 18.30 begon de eerste press conference namelijk die van Microsoft. Hier ging het alleen even mis aangezien de live stream niet goed werkte en we de eerste 10 minuten dus gemist hebben. Hierop werd een Youtube livestream aangezet maar ook deze draaide niet vlekkeloos.. Na verschillende pogingen is er uiteindelijk een stabiele stream op gezet en heeft iedereen de conference nog kunnen zien.

Om 20.00 was de livestream van Microsoft afgelopen en moesten we wachten tot 22:00 voor Ubisoft. Nog voordat we de zaal verlieten was er de mogelijkheid om kans te maken op 1 van de 5 goodie-bags van MSi, degene die de MSI Lucky dragon vingen mochten deze bij het verlaten van de zaal in ontvangst nemen. De tijd tussen de conferenties  is goed opgevuld door de organisatie, er was mogelijkheid om op het bioscoopscherm Star Wars Battlefront te spelen, en om 20:30 werden er ruim 16 pizza’s bezorgd en kon iedereen een paar stukken pizza afhalen. In de pauze werd er wederom veel gespeeld bij de stand van MSi en had iedereen even tijd voor zichzelf.

Om 21:45 werd iedereen weer verzocht om terug te gaan naar de zaal om nog een korte give-away te doen en vervolgens te starten met de livestream van Ubisoft. De goodies die weg gegeven werden waren o.a. een vest van Far Cry Primal, een mok van Far Cry Primal en 7 Luigi Hat sleutelhangers.

Om 22:00 zat iedereen klaar voor de Ubisoft livestream en was de livestream in perfecte kwaliteit beschikbaar. Helaas heb ik om 22:45 de zaal moeten verlaten om weer terug naar huis te gaan in verband met openbaar vervoer.

Ondanks dat heb ik bij de E3XP in Eindhoven een prima avond gehad. Voor herhaling vatbaar? Ja dat zeker!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x