Home Gaming E3: Tom Clancy’s The Division uitbreiding I: Ondergronds komt naar de Xbox One en PC op 28 juni

E3: Tom Clancy’s The Division uitbreiding I: Ondergronds komt naar de Xbox One en PC op 28 juni

by Mark van Truijen

De uitbreiding Ondergronds voor Tom Clancy’s The Division™ is beschikbaar op Xbox One en Windows PC vanaf 28 juni en vanaf 2 augustus op de PlayStation4. Ondergronds is de eerste van drie betaalde uitbreidingen en brengt nieuwe activiteiten, kenmerken en voorwerpen met zich mee, die verder bouwen op de originele verhaallijn. Ondergronds is beschikbaar voor spelers met de Season Pass en los aan te schaffen voor €14,99.

In Ondergronds worden agenten geconfronteerd met een dreiging in New Yorks verraderlijke, claustrofobische, ondergrondse tunnels. Met maximaal drie andere agenten jagen spelers op dodelijke vijanden door eindeloze doolhoven van tunnels en metrostations.

NIEUWE KENMERKEN

  • Drakennest inval: De grootste inval tot nu toe vindt plaats in Hell’s Kitchen. Cleaners proberen het virus uit te schakelen en veroorzaken problemen die, als ze niet gestopt worden, uiteindelijk ook effect hebben op de Base of Operations.
  • Ondergronds: Ontdek willekeurig gegenereerde kerkers bestaande uit metrolijnen, tunnels en riolen en vecht tegen dodelijke vijanden. Spelers tackelen grote bedreigingen, moeten rekening houden met omgevingsgevaren, duiken in nieuwe uitdagingen, krijgen nieuwe beloningen en verdienen krachtige buit.

GRATIS CONTENT Spelers krijgen toegang tot de volgende gratis content op PlayStation4, Xbox One enWindows PC:

  • Challenge missies: Hudson Yards en de Queens Tunnel zijn beschikbaar in Challenge mode.
  • Heroic moeilijkheidsgraad: Spelers krijgen de mogelijkheid om een nieuwe moeilijkheidsgraad te kiezen: Heroic.Het wordt mogelijk om invallen Valk Vermist en Heldere Hemel en alle gewone missies die beschikbaar zijn in Challenge mode, te spelen in deze nieuwe moeilijkheidsgraad.

Om te vieren dat Ubisoft 30 jaar bestaat, is ook aangekondigd dat Tom Clancy’s The Division spelers drie volledige outfits krijgen uit de Tom Clancy-familie: Ghost Recon®Wildlands, Rainbow Six® Siege en Splinter Cell®. Spelers kunnen deze outfits inlossen door op 28 juni vanuit de Ubisoft Club in te loggen op https://club.ubi.com/#!/en-US/login met hun bestaande Uplay account.

Over uitbreiding II: Overleven is onthuld dat deze binnenkort verschijnt. Spelers moeten zo lang mogelijk overleven in een zeer vijandige omgeving en heftige weersomstandigheden. Dit is zelfs voor de getalenteerdste agenten uitdagend. Tom Clancy’s The Division is tot op vandaag de best verkochte nieuwe gameserie met meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers. De game speelt zich af in New York, een aantal weken na de uitbraak van een verwoestende pandemie die op Black Friday is losgebarsten. Eén voor één vallen de voorzieningen uit. Zonder water en voedsel duurt het slechts dagen voordat de samenleving in elkaar stort. The Division, een opzichzelfstaande geheime eenheid, wordt op actief gesteld. Werk samen met andere spelers om de stad weer terug te veroveren en te ontdekken wat de oorzaak is van het virus.

Tom Clancy’s The Division is wereldwijd verkrijgbaar op Playstation4, Xbox One en Windows PC.

Voor meer informatie over Tom Clancy’s The Division, bezoek je www.thedivisiongame.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x