Home Gaming E3: LEGO Worlds online multiplayer aangekondigd

E3: LEGO Worlds online multiplayer aangekondigd

by Mark van Truijen
Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen vandaag aan dat LEGO® juni  Worlds, de LEGO speelervaring die volledig uit digitale LEGO® stenen bestaat, een online multiplayer toevoegt. De nieuwe   online multiplayer optie geeft twee spelers de kans om samen elkaars wereld te verkennen, samen te bouwen, en deel te nemen aan gezamenlijke en competitieve spelervaringen die spelers zelf kunnen bouwen. LEGO® Worlds is momenteel beschikbaar voor PC via Steam Early Access.
 
“Bouwen en spelen met vrienden staat centraal bij LEGO® en we zijn verheugd om de online multiplayer toe te voegen aan LEGO® Worlds“, aldus Jonathan Smith, Head of Production, TT Games. “De online multiplayer ervaring biedt onbeperkte mogelijkheden voor spelers om elkaars werelden te ervaren, te bouwen, creaties te delen en gewoon samen plezier te hebben.”
 
“We zijn erg blij om te zien hoe LEGO® Worlds is gegroeid na een jaar in Early Access,” zegt Niels Jørgensen, Vice President, Digital Games voor de LEGO® Group. “Het is een fantastische manier om deel te nemen aan LEGO® digitaal, en we zijn verheugd over het toegevoegde sociale component die online multiplayer zal brengen aan de gaming community.”

LEGO® Worlds, ontwikkeld door TT Games, is een open omgeving van zorgvuldig ontwikkelde werelden geheel gemaakt van LEGO® stenen waar spelers alles kunnen bouwen en creëren wat in hun fantasie opkomt. Complete werelden en creaties worden tot leven gebracht met personages en wezens die op onverwachte manieren met elkaar en de speler omgaan. Van cowboys op giraffen, vampieren die ijsberen laten schrikken tot stoomwalsen, racewagens en kolossale graafmachines, er zijn altijd interessante en spannende manieren voor spelers om de uitgestrekte werelden te verkennen. Ga op ontdekkingsreis voor een koning, bescherm een boer tegen een zombie-invasie of bouw een huis voor een holbewoner. Er zijn altijd nieuwe dingen te ontdekken wanneer je een nieuwe wereld verkent.
 
De game is in STEAM Early Access, zodat de gaming community feedback kan geven voor continue verbeteringen en de integratie van extra content. Spelers die willen deelnemen aan de Early Access ervaring kunnen de STEAM client downloaden via http://store.steampowered.com/ en vervolgens de LEGO Worldsproduct pagina bezoeken om de game te downloaden, via de volgende link: http://store.steampowered.com/app/332310. De videogame is beschikbaar tegen een gereduceerde prijs van € 14,99 tijdens de Early Access met een aanbieding om er één te kopen en één gratis te krijgen. De aanbieding is geldig van maandag 13 juni, 19:00 uur tot en met vrijdag 17 juni 19:00 uur. Er is geen betere manier om een vriend kennis te laten maken met LEGO® Worlds en samen te spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x