Home Gaming3DS E3 2016 de tijden en waar te kijken

E3 2016 staat voor de deur, nog een kleine maand dan barst al het geweld los. Wij hebben alvast de tijden en streams voor je, dit alles zodat iedereen optijd klaarzit. Er zijn er al meerdere bekend enkel Nintendo en Sony laten nog even op zich wachten.

Wat we tot nu toe weten is :

Sunday, June 12

Electronic Arts: 1 PM PDT/ 4 PM EDT / 22:00 Amsterdam

Bethesda: 7 PM PDT / 10 PM EDT 04:00 Amsterdam

Monday, June 13

Microsoft: 9:30 AM PDT / 12:30 PM EDT 18:30 Amsterdam

PC Gaming Show: 12 PM PDT / 3 PM EDT 21:00 Amsterdam

Ubisoft: 1 PM PDT / 4 PM EDT 22:00 Amsterdam

EA zal niet op de vloer aanwezig zijn maar houdt zijn eigen EA Play event van 12 tot 14 juni. Activision zal ook niet op de vloer aanwezig zijn maar showt zijn games bij de partners.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank van Doorn
6 jaren geleden

Pc gaming show was vorig jaar al gaar dus die slaat ik over. Wel beter dat Ubisoft naar 22:00 gaat nu Sony nog naar 0:00. En Bethesda wat een klote tijd haha. En de Zelda direct zal wel op di 18:00 plaats vinden.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: