Home GamingAndroid [E3 2015]ONLINE DIGITAL EVENT EN NINTENDO TREEHOUSE: LIVE @ E3 BRENGEN FANS MEER GAME-ERVARINGEN

[E3 2015]ONLINE DIGITAL EVENT EN NINTENDO TREEHOUSE: LIVE @ E3 BRENGEN FANS MEER GAME-ERVARINGEN

by Mark van Truijen

De E3 van 2015 vindt plaats in Los Angeles van 16 tot en met 19 juni. Hieronder zie je een overzicht van de belangrijkste evenementen van Nintendo of America op deze vakbeurs voor videogames:

Nintendo Digital Event

Ook dit keer kondigt Nintendo het belangrijkste nieuws aan via een online uitzending. Het Nintendo Digital Event begint op dinsdag 16 juni om 18:00 uur. Kijkers over de hele wereld krijgen dan uitvoerige informatie over de verschillende games en belevingen die Nintendo voor zijn systemen ontwikkelt. Binnenkort wordt bekendgemaakt hoe Europese fans het Nintendo Digital Event kunnen volgen.

Nintendo Treehouse: Live @ E3

Nintendo Treehouse: Live @ E3 2015 zal fans nog meer achtergrondinformatie brengen over Nintendoproducten, rechtstreeks vanaf de Nintendo-stand op de beurs. De game-experts van Nintendo Treehouse en verschillende game-ontwikkelaars zullen nieuwe projecten bespreken, wat live als stream te volgen is. In de aanloop naar de E3 wordt er meer informatie over de precieze tijden aangekondigd.

Nintendo World Championships 2015

Nintendo of America organiseert kwalificatietoernooien voor de Nintendo World Championships, die voor het laatst in 1990 zijn gehouden. Op 14 juni treffen de winnaars van regionale competities uit de hele VS en deelnemers op uitnodiging van Nintendo of America elkaar in het NOKIA Theatre L.A. LIVE in Los Angeles, voor een Nintendo-gametoernooi, dat uit meerdere rondes bestaat. Uiteindelijk krijgt één speler de titel Nintendo World Champion van 2015. Fans in Los Angeles kunnen het toernooi bijwonen, terwijl anderen in Europa thuis online mee kunnen kijken.

Houd de sociale media en websites van Nintendo in de gaten, want binnenkort wordt er meer informatie vrijgegeven over de evenementen van Nintendo tijdens de E3!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x