Home Gaming E3 2015: Fallout 4 details en release date bekend

E3 2015: Fallout 4 details en release date bekend

by Mark van Truijen

Bethesda gaf de fallout fans wat ze wouden, meer informatie. We weten nu dat we door een post-apocalyptisch Boston zullen reizen, dit waar we al achter waren gekomen uit de eerste trailer.

rsz_screenhunter_237_jun_14_2259

De game speelt zich dus 200 jaar nadat de bommen zijn gevallen af, maar we beginnen in een nog mooie wereld waar er nog niks aan de hand lijkt. Er komt een nieuw en meer gedetailleerd karakter creatie systeem, deze werkt heel cool door het selecteren van delen van je gezicht en die aan te passen. Ook kan je spelen als een vrouw en deze volledig bewerken. Er wordt zelfs een baby gegeneerd op de keuzes die jij nu maak. Ook wordt het hele armor systeem verbeterd.

Bethesda melde ook dat er een special edition aan komt, de Pipboy collecter’s Edition, hierin zal een pipboy zitten die je kan aansluiten op je smarthphone. rsz_screenhunter_245_jun_14_2305

Ooit gedacht in een Fallout game, damn konden we dit maar weer heropbouwen? Dat kan nu. Je kan de hele wereld opnieuw herbouwen. Zo wordt jouw dorp mooier en komen er nieuwe mensen en handelaren. Bouw verdedigingen om raiders buiten te houden. Zo kan je nu ook items bouwen voor je wapen, en dit allemaal van de junk die je vind. Zo zijn er 50 wapens en wel 700 aanpasbare mogelijkheden. Je kan alles gebruiken, alles heeft een toevoeging.

Fallout 4 zal uitkomen voor Xbox One, PS4, en PC op 10 November.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x