Home Movies Dutch FilmWorks koopt grote titels in Cannes

Dutch FilmWorks koopt grote titels in Cannes

by Mark van Truijen

Dutch FilmWorks heeft een succesvolle markt in Cannes achter de rug. Er zijn een groot aantal films aangekocht met als absolute klappers THE HITMAN’S WIFE’S BODYGUARD en MIDWAY. Daarnaast is het veelbelovende ARCTIC binnengehaald, volgens IndieWire en Variety een van de beste films van het afgelopen festival.

Een vervolg op THE HITMANS’S BODYGUARD kon natuurlijk niet uitblijven. In THE HITMAN’S WIFE’S BODYGUARD gaan we Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek opnieuw zien in een enorm spektakel met een flinke dosis humor, dit keer in Toscane. De fantastische chemie tussen Reynolds en Jackson wist vorig jaar meer dan 350.000 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen te trekken.

Big budget films MIDWAY en AFTERBURN beloven nog meer spektakel in de bioscopen. De klassieker MIDWAY komt opnieuw tot leven. Het verhaal begint bij de aanval op Pearl Habor en volgt dan de slag om Midway, waar de Amerikanen met hun overgebleven vliegdekschepen bijna de gehele Japanse vloot tot zinken brengen. Verwacht een kruising tussen Dunkirk, Pearl Habor en Top Gun in een actiespektakel van Roland Emmerich, de regisseur van Independence Day. In AFTERBURN is de wereld net getroffen door kosmische straling en moet Gerard Butler voorkomen dat een nucleaire bom in verkeerde handen valt. Geproduceerd door het team achter The Fast and the Furious.

ARCTIC is een survival drama waarin Mad Mikkelsen als enige een vliegtuigcrash overleefd. Middenin een ijzige, besneeuwde wereld moet hij de keuze moet maken of hij in zijn kamp blijft of op goed geluk op zoek gaat naar de bewoonde wereld. Voor Mikkelsen fysiek en mentaal zijn meest uitdagende rol ooit.

DOG DAYS en HELL FEST brengen we nog dit jaar uit. DOG DAYS is een must see voor iedereen die van romantische komedies en honden houdt. Vanessa Hudgens, Eva Longoria en Nina Dobrev zijn te zien in een aaneenschakeling van verhalen waarin honden de rode draad vormen. Qua look and feel vergelijkbaar met Marley & Me. Al vanaf 23 augstus in de bioscoop! Van een heel ander kaliber is de horrofilm HELL FEST (18 oktober in de bioscoop). Een groep vrienden besluit naar een Halloween evenement te gaan waarbij in diverse spookhuizen bezoekers de stuipen op het lijf wordt gejaagd. Maar onder één van de medewerkers is een moordenaar actief die mensen letterlijk de schrik van hun leven bezorgd.

Tevens zijn THE OUTPOST en THE BAYOU aangekocht. THE OUTPOST vertelt het waargebeurde verhaal van een kleine groep Amerikaanse soldaten die in een militaire post middenin de woestijn van Afghanistan stand hielden tegen meer dan 400 Talibans strijders. Met o.a. Orlando Bloom en Scott Eastwood. In THE BAYOU spelen Oscarwinner Gary Oldman en Dylan O’Brien twee huurmoordenaars die proberen een meisje uit handen te houden van sekshandelaren. Geregisseerd door Gary Fleder, de man achter Homefront.

Een hoop moois om naar uit te kijken!    

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x