Home GamingAndroid Dungeons & Dragons-personages nu beschikbaar in Dragonheir: Silent Gods

Dungeons & Dragons-personages nu beschikbaar in Dragonheir: Silent Gods

by Jos Vis

Ontwikkelaar en uitgever Nuverse heeft vandaag de officiële samenwerking met Wizards of the Coast gelanceerd, waarbij iconische Dungeons & Dragons-personages de open-wereldstrategie RPG Dragonheir: Silent Gods betreden. De lancering is het startschot voor de tweejarige samenwerking met de legendarische drow-jager Drizzt Do’Urden, zijn trouwe panter-metgezel Guenhwyvar en hun aartsvijand Errtu de Balor die voor een beperkte tijd de wereld betreden.

Deze unieke samenwerking brengt iconische Dungeons & Dragons-personages naar de wereld van Dragonheir: Silent Gods via speciale tijdelijke in-game-evenementen in de komende twee jaar. Deze nieuwe personages breiden het multiversum uit met nieuwe locaties om te verkennen, vijanden om te verslaan en stellen meer spelers in staat de charme van klassieke fantasy-gameplay te ervaren.

De nieuwste update neemt spelers mee door het verhaal van Erttu, de dreigende Balor-demon die geniet van chaos en vernietiging en verwoesting veroorzaakt onder de inwoners van Adenthia. Om zijn demonische heerschappij uit te dagen, moeten avonturiers de hulp inroepen van Drizzt Do’Urden, een drow-ranger en legendarische held van het Noorden, om Drizzts aartsvijand op te sporen met de hulp van zijn kameraad zwarte panter Guenhwyvar.

“We zijn blij om legendarische personages uit Dungeons & Dragons naar Dragonheir: Silent Gods te brengen via deze unieke samenwerking met Nuverse en SGRA Studio. Fans zullen genieten van het verkennen van de enorme open wereld van Dragonheir met hun favoriete D&D-personages in deze indrukwekkende nieuwe strategische RPG-game”, aldus Eugene Evans, Senior Vice President of Digital Strategy and Licensing van Wizards of the Coast en Hasbro.

Naast de nieuwe verhaallijn wordt Errtu ook toegevoegd aan de nieuwe kerker genaamd Temple of Eto. Er is ook een reeks nieuwe samenwerkingsevenementen gelanceerd in Dragonheir en in de hele gemeenschap. Spelers die aan deze activiteiten deelnemen, kunnen Drizzt Do’Urden oproepen in de Planeswalker Summoning en hebben de mogelijkheid om exclusieve beloningen te verkrijgen, zoals de Argent Emerald dobbelsteenhuid en Heliolite. Dobbelsteen.

De samenwerking van Dragonheir met Dungeons & Dragons is nu beschikbaar om te spelen op Mac-, Windows-, Epic-, Steam-, iOS- en Android-platforms.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d