Home Gaming Dungeon of the Endless groet de dood met de komst van gratis Halloween update

Dungeon of the Endless groet de dood met de komst van gratis Halloween update

by Mark van Truijen

Spelers van de PC versie van Dungeon of the Endless kunnen zich vanaf vandaag opmaken voor een aantal donkere en duistere traktaties met de komst van de gratis Halloween update “Death Gamble”.

In deze nieuwste update voor de rogue-like dungeon-defense game zullen spelers de mogelijkheid hebben om de Dood zelf tegen te komen, een koopman met een zeer speciale aanbieding: spelers hebben de kans om een nieuw voorwerp te vinden waarmee ze gereanimeerd kunnen worden en daarmee teruggebracht te worden van de dood.

De prijswinnende onafhankelijke ontwikkelaar Amplitude Studios is zich ook aan het klaarmaken om een tweede, gratis update in de volgende maand uit te brengen. In deze update kunnen spelers een nieuw ruimteschip, nieuwe held, drie nieuwe monsters, twee nieuwe modules en een spiksplinternieuw einde vinden. Gamepad controls zullen ook worden toegevoegd, om de strategische rogue-like ervaring uit te breiden.

Een lijst met alle traktaties die gevonden kunnen worden in de Halloween update:

 

  • The Death Event: Een nieuwe koopman biedt de speler een zeer “speciale” aanbieding; tijdens Halloween komt deze aanbieding vaker voor, maar daarna minder frequent.
  • The Time of Sands: Een nieuw voorwerp welke spelers die het bij zich dragen kan reanimeren.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x