Home Gaming Dread Hunger verschijnt 10 november op pc

Dread Hunger verschijnt 10 november op pc

by Jos Vis

Digital Confectioners, een onafhankelijke studio voor pc- en consolegames, heeft vandaag aangekondigd dat Dread Hunger, het multiplayer-spel van overleven en verraad waarin spelers een dodelijke reis ondernemen, op 10 november op Steam voor pc wordt gelanceerd. Ter voorbereiding op de wereldwijde uitrol heeft de game een nieuwe update gekregen die een meer sociale spelerservaring benadrukt.

Dread Hunger bevordert het sociale bedroggenre door spelers onder te dompelen in een Arctische verkenningsreis uit 1850 waar acht door spelers bestuurde ontdekkingsreizigers van elkaar afhankelijk zijn om te overleven, maar twee van hen zijn Thralls die vastbesloten zijn om de missie te saboteren!

De game combineert actie-avontuur-gameplay in een ijzige Unreal Engine-wereld met rollenspel en sociale misleiding via voicechat. Deze unieke combinatie blijft zowel makers van gamecontent als spelers aantrekken, met miljoenen videoweergaven en een positieve gebruikersbeoordelingsscore van 87% tijdens Early Access.

De nieuwe Dread Hunger “Bad Medicine”-update versterkt de sociale gameplay en legt de nadruk op speler-tegen-speler-gevechten. Het voegt ook het krachtige nieuwe Armory-teamdoel toe, een nieuw model voor de Doctor en andere inhoud, zoals te zien is in de video van vandaag:

YouTube video

“We hebben de afgelopen maanden goed geluisterd naar de feedback van spelers, en een ding dat steeds naar voren kwam, was de consensus dat de game een ‘PvP-game met sociale deductie-elementen’ was”, zegt Alex Quick, Creative Director van de Dread Het hongerteam.

“Voor veel van onze spelers is het meest lonende en unieke aspect van Dread Hunger de schok van een onverwachte vergiftiging, of de subtiele manipulatie van een meesterlijke leugenaar die leidt tot wantrouwen (en muiterij!) aan boord van het schip. Met deze update streven we ernaar om die elementen op de voorgrond te brengen en van Dread Hunger meer een ‘Social Deduction-game met PvP-elementen’ te maken.”

Het is aan elke speler in Dread Hunger om zijn gekozen personage tot leven te brengen via voicechat terwijl hij doelen voltooit. De zes ontdekkingsreizigers moeten samenwerken om middelen te verzamelen om het door stoom aangedreven zeilschip naar zijn bestemming te stuwen, terwijl het te maken heeft met het barre klimaat.

Ondertussen beraamt Thralls een plan om voedsel te vergiftigen, bemanningsleden af ​​te slachten, gaten in het schip te blazen en duistere magie op te roepen om de missie te ondermijnen – en dat allemaal terwijl ze zich voordoen als loyale ontdekkingsreizigers. Hongersnood, wolven, kannibaalaanvallen en andere gruwelijke lotgevallen zijn er in overvloed, en elk misplaatst vertrouwen kan snel leiden tot een mes in de rug. Als er weinig voedsel is, zien mede-bemanningsleden er steeds smakelijker uit.

Belangrijkste kenmerken van het spel

  • Overleef het noordpoolgebied: bouw vuren om warm te blijven, verjaag roofdieren en jaag op voedsel om in leven te blijven in het meedogenloze Canadese noordpoolgebied
  • Verraad je vrienden: voer ze bedorven voedsel, lok dieren om ze aan te vallen, behek ze met bloedmagie, of als al het andere faalt… schiet ze in de rug en geef iemand anders de schuld
  • Roleplay Your Character: Voeg smaak en persoonlijkheid toe aan je personage door gebruik te maken van geïntegreerde voicechat en je in-game acties. Speel als de kapitein, navigator, kok, dokter, aalmoezenier, koninklijke marinier, jager of ingenieur, allemaal uitgerust met een uniek startpakket en passieve vaardigheid.
  • Je bent wat je eet: in het noordpoolgebied moet je grimmige keuzes maken om gevoed te blijven; lichamen slachten en de stukken als wapens of voedsel gebruiken
  • Kapitein van een schip: stuur een 19e-eeuws oorlogsschip rond (of in) ijsbergen en vind kolen voor de altijd hongerige ketel om het schip in beweging te houden… of blaas het op
  • Dapper een gevaarlijke wereld: plan een volledige dag- en nachtcyclus terwijl je probeert een enorme sneeuwstorm te ontlopen die over de expeditie opdoemt
  • Nieuwe Armory Secondary Crew Doelstelling: The Armory kan krachtige wapens leveren aan ontdekkingsreizigers of Thralls, afhankelijk van wie het als eerste weet te ontgrendelen

Dread Hunger, gepland voor € 24,99 op pc via Steam 10 november, is ontwikkeld door het Dread Hunger Team en uitgegeven door Digital Confectioners. De ontwikkelaars onderzoeken opties om de game naar andere platforms te brengen na de lancering van de pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x