Home Gaming Dragon’s Liar bedenker start kickstarter campagne voor film

Dragon’s Liar bedenker start kickstarter campagne voor film

by Mark van Truijen

Een film van Dragon’s Liar lijkt in het verschiet te liggen nu er een kickstarter campagne is gestart, Don Bluth en Gary Goldman hebben hun medewerking gegeven zodra het bedrag volledig is opgehaald.

Bluth en Goldman zoeken een totaal van $550,000 om hun project leven in te blazen, of op ze minst een gedeelte van de film wat ze dan aan investeerders, banken kunnen laten zien om de hele film te financieren. The Dragon’s Lair: The Movie project gaat rond de $70 miljoen kosten, met een gepitcht versie hopen ze het geld bij elkaar te krijgen, in deze pitch een stuk van het script met opgenomen dialogen, storyboards, en wat animatie.

Zoals gebruikelijk bij Kickstarter projecten zijn er ook beloningen voor degene die ze steunen. Beloningen lopen uiteen van Dragon’s Lair postcards, lanyards, een Dirk pin, een blu-ray versie van de film, en meer.

The Dragon’s Lair: The Movie Kickstarter campaign heeft nog een maand te gaan en de teller staat op $15,000. Mocht je dit willen steunen kan je naar de Kickstarter campagne gaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x