Home Gaming Dragon Ball: The Breakers, een nieuwe asymmetrische online multiplayer game in de Dragon Ball-franchise aangekondigd

Dragon Ball: The Breakers, een nieuwe asymmetrische online multiplayer game in de Dragon Ball-franchise aangekondigd

by Jos Vis

BANDAI NAMCO Europe S.A.S. kondigt DRAGON BALL: THE BREAKERS aaneen nieuwe asymmetrische online multiplayer game, die in 2022 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc verschijnt. De game zal ook compatibel zijn met de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Een Closed Beta Test zal op pc worden georganiseerd. Meer details volgen snel.

DRAGON BALL: THE BREAKERS vindt plaats in het DRAGON BALL: XENOVERSE-universum en laat de speler als een van de iconische rivalen uit de franchise spelen, namelijk de “Raider”, een van de zeven “Survivors” zonder superkrachten. De Raider zal zijn uiterste best moeten doen om de ”Survivors” uit te schakelen. Deze doodnormale burgers zitten gevangen in “Temporal Seam”, een plaats waar ruimte en tijd in wanorde zijn, en zullen moeten samenwerken tegen de Raider en zien te ontsnappen gebruikmakende van de Super Time Machine. Spelers zullen ook verschillende items kunnen gebruiken om strategisch te werk te gaan.

YouTube video

DRAGON BALL: THE BREAKERS zal tevens savegame data linken met DRAGON BALL XENOVERSE 2. Meer info wordt later hieromtrent gedeeld.   

“We kunnen niet wachten tot mensen deze compleet andere kijk op de Dragon Ball-franchise kunnen uitproberen!”, aldus Ryosuke Hara, Producer DRAGON BALL: THE BREAKERS, BANDAI NAMCO Entertainment Inc. “We zijn hard aan het werk met Dimps om een gloednieuwe, leuke asymmetrische multiplayerervaring te kunnen aanbieden, toegankelijk voor iedereen terwijl uitgebreide gameplay blijft behouden. We kijken uit om je te verwelkomen in de Closed Beta Test.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x