Home Gaming DRAGON BALL: Sparking! ZERO is het wereldschokkende vervolg dat de Budokai Tenkaichi-serie naar een nieuwe generatie brengt

DRAGON BALL: Sparking! ZERO is het wereldschokkende vervolg dat de Budokai Tenkaichi-serie naar een nieuwe generatie brengt

by Pim, Sel

Bandai Namco Entertainment Europe S.A.S. heeft het wereldwijde publiek met een Kamehameha overvallen met de aankondiging van DRAGON BALL: Sparking! ZERO – het eerste deel in de DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI-serie in meer dan 15 jaar. De debuuttrailer, met in-game beelden, onthulde een visueel verbluffende, authentieke voortzetting van de BUDOKAI TENKAICHI-serie met trouwe herscheppingen van legendarische personages en hun speciale krachten terwijl ze epische gevechten uitvechten in enorme en vernietigbare arena’s. DRAGON BALL: Sparking! ZERO komt exclusief naar PlayStation 5, Xbox Series X en pc via Steam.

Ontwikkeld door Spike Chunsoft, de ontwikkelaars achter de originele BUDOKAI TENKAICHI-serie, brengt DRAGON BALL: Sparking! ZERO de serie naar een nieuw tijdperk door gebruik te maken van de kracht van Unreal Engine 5 en de grenzen te verleggen voor gameplay en functies in een arena brawler. DRAGON BALL: Sparking! ZERO brengt de franchise ook terug naar de originele Japanse naamgeving, waar het originele DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI de titel DRAGON BALL Z: Sparking! kreeg.

“Na meer dan 15 jaar zijn we blij dat we een van de meest geliefde DRAGON BALL-gamefranchises naar nieuwe hoogten kunnen brengen en spelers kunnen geven waar ze op hebben gewacht, terwijl we de game introduceren bij een hele nieuwe generatie”, zegt Arnaud Muller, CEO bij Bandai Namco Europe. “DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI was een pionier op het gebied van 3D-actiegevechten en DRAGON BALL: Sparking! ZERO zet deze erfenis voort en voegt nieuwe genrebepalende functies toe die alleen mogelijk zijn met de nieuwste gameplatforms om een van de meest meeslepende anime-spelervaringen aller tijden te leveren.”

De zwaartekracht tartende gevechten in de game beloven ‘de aarde te doen schudden, de hemel te doen breken’, met de kenmerkende destructieve krachten en Ki-vaardigheden van elk DRAGON BALL-personage in verbluffend detail met schade die hele delen van de arena kan vernietigen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x