Home Gaming Dragon Age: Dreadwolf komt mogelijk nog dit jaar

Dragon Age: Dreadwolf komt mogelijk nog dit jaar

by Mark van Truijen

Electronic Arts sluit studio’s en annuleert projecten als onderdeel van hun massaontslagen, maar gelukkig zijn er delen van het bedrijf die de dans zijn ontsprongen. BioWare gaat bijvoorbeeld door met het werk aan Dragon Age: Dreadwolf en het volgende Mass Effect-spel. En naar verluidt zal het eerstgenoemde spel nog dit jaar worden uitgebracht.

Dat beweert journalist Jeff Grubb, die in een recente aflevering van zijn Game Mess Decides-podcast verklaarde dat het ontwikkelingsteam bij BioWare intern “vrij zeker” is dat het langverwachte Dragon Age: Dreadwolf dit jaar zal verschijnen. Grubb benadrukt dat dit niet betekent dat de releasedatum niet alsnog naar 2025 kan verschuiven, maar op dit moment verwacht de studio dat het RPG-spel dit jaar wordt gelanceerd.

Dat Dragon Age: Dreadwolf in 2024 zal verschijnen, wordt al een tijdje beweerd (inclusief door Grubb zelf). Interessant genoeg beweerde een EA-medewerker in november hetzelfde op zijn LinkedIn-profiel.

In december bracht BioWare een teasertrailer uit waarin enkele locaties werden getoond die spelers in het spel zullen verkennen. Ook werd bevestigd dat een volledige onthulling in de zomer van 2024 zal plaatsvinden

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x