Home Gaming Downloadbare content Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia vanaf 19 mei beschikbaar

Downloadbare content Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia vanaf 19 mei beschikbaar

by Mark van Truijen
Binnenkort verschijnt een gloednieuw avontuur in de langlopende RPG-serie
Fire Emblem. Vanaf 19 mei is Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen. Deze nieuwe versie van Fire Emblem Gaiden – dat eerder alleen in Japan is uitgebracht – vertelt Westerse spelers voor het eerst het verhaal over de jeugdvrienden Alm en Celica die elkaar uit het oog verliezen. Jaren later proberen ze elk op hun eigen manier de vrede in het land Valentia te herstellen.
Vanaf 19 mei kunnen spelers het avontuur verder uitbreiden met vijf grote downloadbare contentpakketten. Deze laten spelers meer geld en ervaringspunten verdienen, het verborgen verleden van Valentia verkennen, en nieuwe speelbare personages rekruteren. Fans van de game kunnen hiermee nog meer avonturen beleven in deze op zich al zeer robuuste RPG.
Al deze pakketten zijn los van elkaar te koop, zodat spelers zelf kunnen bepalen welke content ze willen aanschaffen. Er komt voor € 44,99 ook een seizoenspas beschikbaar voor Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia die toegang geeft tot alle vijf DLC-pakketten op het moment dat deze verschijnen. Wie de seizoenspas aanschaft, is 30% goedkoper uit dan wanneer je alle 22 stuks content apart koopt.
  • DLC Pack #1 – Onervaren krijgers (19 mei, € 7,99, drie stuks content): Ideaal voor spelers die in het begin of midden van het verhaal zitten. Dit pakket bevat een nieuwe kerker (De sterrentempel) waarin spelers meer voorwerpen kunnen verzamelen en twee nieuwe battle maps – de ene is ideaal om meer zilveren munten te verzamelen, de andere voor het verdienen van meer ervaringspunten.
  • DLC Pack #2 – Onbuigzame helden (25 mei, € 9,99, drie stuks content): Naast een nieuwe kerker (De heilige hal) bevat dit pakket ook twee uitdagende nieuwe battle maps die geschikt zijn voor wat sterkere, meer ervaren helden. De een laat geharde helden meer ervaringspunten verdienen, de ander is ideaal voor het vergaren van meer goud.
  • DLC Pack #3 – Vergeten altaren (25 mei, € 14,99, tien stuks content): De mysterieuze kerkers in dit pakket hebben de kracht om personages te upgraden naar exclusieve klasses die niet in het hoofdspel voorkomen, waardoor ze nog hogere niveaus van kracht en grootsheid kunnen bereiken.
  • DLC Pack #4 – Er komt Verlossing (1 juni, € 12,99, vier stuks content): Ontdek het nooit eerder vertelde verhaal van Valentia in dit proloogpakket. Compleet met gloednieuwe verhalende content en toegevoegde voice-acting over de opkomst van de Verlossing in Zofia. Deze verzameling uitdagende maps bevat nieuwe supportconversaties tussen sommige helden en de mogelijkheid om met een personage te spelen die spelers niet kunnen besturen in het hoofdspel.
  • DLC Pack #5 – Cipher-reisgenoten (releasedatum wordt later onthuld, € 4,99, twee stuks content) – Enkele nieuwe helden uit Fire Emblem Cipher, het populaire Japanse ruilkaartenspel, komen als rekruteerbare personages beschikbaar in Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia. Meer informatie over dit laatste DLC-pakket wordt in de toekomst onthuld.
Naast deze betaalde DLC, kunnen spelers vanaf 19 mei voor beperkte tijd ook gratis downloadbare content ontvangen. Deze gratis content is een speciaal cadeau van Goddess Mila en kunnen spelers in de game verkrijgen.
Breid je avontuur uit met nieuwe downloadbare content voor Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia voor de Nintendo 3DS-systemen, verkrijgbaar vanaf 19 mei. Op dezelfde dag komt ook een limited edition van de game beschikbaar. Deze bevat naast de game een artbook, metalen pixelbuttons van Alm, Celica en Marth, een dubbelzijdig omslagvel, de cd “Sounds of Echoes” met een selectie uit de soundtrack, en amiibo van Alm en Celica.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x