Home Gaming Download nu de gratis speelbare demo van Oninaki

Download nu de gratis speelbare demo van Oninaki

by Pim, Sel

Square Enix maakt bekend dat een speelbare demo van ONINAKI™, de nieuwste actie-RPG van het getalenteerde Tokyo RPG Factory team, nu verkrijgbaar is als download voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®, in aanloop naar de lancering op 22 augustus 2019.

In ONINAKI gaan spelers op reis met Kagachi, een jonge Watcher die de taak heeft om verloren zielen naar de volgende wereld te begeleiden. Wanneer hij kennismaakt met de mysterieuze Linne, raakt zijn lot verstrengeld met bloed en dood. De ONINAKI-demo biedt uitgebreide gameplay-opties en een diepgaande “Story Mode” die spelers het begin laat beleven van het epische verhaal over leven, dood en reïncarnatie, inclusief een optie om bij de release de vorderingen van spelers over te zetten naar de complete game. Spelers krijgen ook toegang tot de “Battle Mode”, waarin spelers kunnen deelnemen aan spectaculaire gevechten met een versterkt personage dat is bezeten door vier daemons die garant staan voor spannende en gevarieerde job-rollen, met unieke wapens en vechtvaardigheden.

Fans die reikhalzend uitkijken naar de release van ONINAKI kunnen de game nu fysiek en digitaal pre-orderen voor het Nintendo Switch™-systeem en PlayStation®4-systeem, en digitaal op STEAM®. Voor digitale pre-orders voor het Nintendo Switch™-systeem krijgen spelers het in-game Ouka-Setsugetsu-zwaard, terwijl spelers op het PlayStation®4-systeem worden beloond met de Emrys-speer en een exclusief dynamisch ONINAKI-thema. Spelers op STEAM® ontvangen voor hun pre-order de Titan-bijl en een exclusieve bureaubladachtergrond. Als extra bonus, geldt tot de lancering een korting van 10% op alle digitale pre-orders.

Een in beperkte oplage verkrijgbare fysieke versie van de game voor zowel het Nintendo Switch™-systeem als PlayStation®4-systeem is nu ook verkrijgbaar als pre-order, inclusief een mooie omkeerbare hoes met prachtig artwork van de hoofdrolspelers in de game. Ga voor meer informatie naar https://store.eu.square-enix-games.com/oninaki

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d