Home Gaming Double Fine Productions heeft de rechten terug voor de game Iron Brigade

Double Fine Productions heeft de rechten terug voor de game Iron Brigade

by Jeffrey van den Bogaart

Double Fine Productions uitgever en ontwikkelaar van de succesvol door crowd funding uitgegeven games Broken Age and Massive Chalice kan een game weer terug in hun collectie toevoegen. Iron Brigade zal vanaf vandaag beschikbaar zijn voor de PC onder het Double Fine label, doordat ze weer het eigendomsrecht hebben verkregen!

Double Fine gaat gelijk aan de slag met de game door voor de Steam versie een update uit te voeren. Uiteraard zijn er diverse Bugs gefixed en het originele matchmaking systeem is ook verwijderd en vervangen voor een systeem dat gebruik maakt van steam.

”Het grote voordeel aan deze verandering is dat er geen obstakels meer zijn om te zorgen dat we de beste beleving creëren voor onze spelers. We hebben alle problemen waarvan we wisten gevonden en gezorgd voor een goed matchmaking systeem. Vlad en Monovision Menace zijn weer op pad! Op de best mogelijke manier zei ‘Brad Muir’ de maker van het spel.

Het spel was eerst uitgekomen in 2011, Het spel was erg populair door zijn unieke combinatie tussen tower defense en mech shooter gameplay.  Het spel is momenteel te verkrijgen met 80% korting dus sla je kans als je het wilt proberen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d