Home Gaming DLC Oriental Empires nu verkrijgbaar

DLC Oriental Empires nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Na “Oriental Empires: Genghis” voegen uitgever Iceberg Interactive en Shining Pixel Studios een nieuwe uitbreiding toe aan de Oriental Empires-serie met “Oriental Empires: Three Kingdoms”, beschikbaar op Steam en GOG store vandaag, 29 augustus.

https://www.youtube.com/watch?v=CtleYHBuMnM

De Three Kingdoms-periode was een van de meest turbulente periodes in de Chinese geschiedenis en de meest geliefde dankzij de levendige weergave in de roman “Romance of the Three Kingdoms”. De oude Han-dynastie liep ten einde en het rijk was in chaos. Bandieten en rebellen veroverden het platteland, de keizer was nog maar een kind en de controle over het hof was in beslag genomen door een kwaadaardige tiran.

Maar de tijd van chaos was ook een tijd van kansen, waarin moedige en ambitieuze mannen van buiten de traditionele aristocratie aan de macht konden komen. Een gewone soldaat zou krijgsheer kunnen worden, een sandelhoutmaker een keizer en een voortvluchtige zou als een god worden vereerd.

In deze uitbreiding neem je de rol aan van een krijgsheer die probeert het land opnieuw te verenigen en een nieuwe dynastie te creëren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d