Home Gaming HEAVE HO slingert vanaf vandaag op Nintendo Switch en PC

HEAVE HO slingert vanaf vandaag op Nintendo Switch en PC

by Jos Vis

Onafhankelijke ontwikkelaar Le Cartel en uitgever Devolver Digital hebben de op fysica gebaseerde multiplayer-game Heave Ho op Nintendo Switch en pc gelanceerd. Heave Ho is geprezen als de leidende mededinger voor de LMPGOTY van 2019 [Local Multiplayer Game of the Year] door bijna iedereen, behalve die ene kerel Leonard die – eerlijk gezegd – sowieso al slecht is in gamen.

Voer Ho-taken uit met maximaal vier spelers met een eenvoudig doel – val niet dood! Spelers zullen hun eigen twee handen en de uitgestrekte greep van hun vrienden gebruiken om over elk niveau te worstelen op weg naar de overwinning. Grijp elkaars handen, klim over bengelende lichamen en zwaai je vrienden in veiligheid in een wiebelige, bengelende massa ledematen. Pas je personage aan met allerlei stijlvolle accessoires in een vergeefse poging om te onthouden wie je bent en welke van je handen het enige is tussen jou en de val van de ondergang.

Heave Ho is het hele weekend speelbaar bij PAX West op een 20-voet 4K-scherm en op het lanceringsfeest in Parijs waarvoor je niet eens voor bent uitgenodigd. Awkward.

Volg @LeCartelStudio op Twitter om het laatste nieuws over Heave Ho te bekijken en misschien ook een vriend te maken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: