That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PS4, Xbox One

Divinity: Original Sin 2 – Xbox Game Preview

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt enkele feature updates aan voor Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition op Xbox One Preview, die live gaan op 19 juli om 20:00.

De nieuwe features worden enkel geïntroduceerd voor de Xbox One Preview-versie en bevatten een reeks nieuwe updates waaronder ondersteuning voor 4K en HDR, algemene betere prestaties, aanpassingen aan de UI en bug fixes. De update voegt ook achievements en hero stats toe.

De officiële release van Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition op Playstation 4 en Xbox One is op 31 augustus 2018.

Divinity: Original Sin 2 voor pc, ontwikkeld door Larian Studios, staat hoog aangeschreven als een van de beste role-playing-games aller tijden en heeft PC Gamer’s 2017 Game of the Year award gewonnen en een 2018 British Academy of Film and Television Arts award (BAFTA).Divinity: Original Sin 2 is alom geprezen met een 93 Metacritic rating en een 10/10 op GameSpot.com, een eer die tot op heden aan slechts 15 games is toegekend.

Nu heeft Larian Studios nieuwe kenmerken gecreëerd en upgrades doorgevoerd voor Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition, waardoor consolespelers eindelijk het meeslepende verhaal en turn-based gevechten kunnen ervaren die de kern vormen van de Divinity-franchise. Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition brengt nieuwe kenmerken voor console, waaronder een inventarisatiesysteem voor voorraad, een nieuw dagboeksysteem, een nieuwe tutorial, een geüpdate PvP-omgeving en een nieuwe moeilijkheidsgraad. De grootste update is het derde hoofdstuk van de game, dat volledig herschreven is zodat spelers compleet worden ondergedompeld in het rijke en boeiende verhaal van Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition.   

Degene die Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition pre-orderen ontvangen de Sir Lora DLC bij de release. De DLC bevat de gloednieuwe eekhoorn Sir Lora, die jouw hulp vraagt voor de Knights of Drey, een orde van pluizige ridders die geloven in de komst van de Great Acorn. Door deze weggelopen eekhoorn in te schakelen, ontgrendelen spelers tips om hun vaardigheden te verbeteren en nog belangrijker, ze krijgen de mogelijkheid om dieper in de mysteries te duiken rondom de Great Acorn!

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE