Home Gaming Dissidia Final Fantasy NT vanaf 30 januari verkrijgbaar

Dissidia Final Fantasy NT vanaf 30 januari verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Final Fantasy maakt dit jaar een bijzonder uitstapje. In DISSIDIA FINAL FANTASY NT kunnen gamers met hun favoriete FINAL FANTASY-personage spelen, elk met hun eigen unieke speelstijlen en persoonlijkheden. Welkom in de epische wereld van Dissidia Final Fantasy NT!

Wie is het sterkte, snelste en slimste personage uit het Final Fantasy-universum? Vanaf 30 januari  kunnen PS4-bezitters die vraag beantwoorden. Met Dissidia Final Fantasy NT presenteert de bekende franchise zich op een compleet nieuwe manier. In Dissidia Final Fantasy NT betreden 28 legendarische Final Fantasy-helden en schurken, van Lightning tot Cloud en van Sephiroth tot Kefka, het strijdtoneel. Dit doen ze niet in de bekende setting van één tegen één matches, maar in unieke, strategische 3-vs-3 gevechten. Dit resulteert in een aaneenschakeling van epische en ‘over de top’-momenten. Deze zijn herkenbaar als Final Fantasy maar voelen tegelijkertijd nieuw en fris.

Dissidia Final Fantasy NT voor PlayStation 4 is gebaseerd op de immens populaire game uit de Japanse arcadehallen en is de ultieme versie van de game. Ontwikkelaar SQUARE ENIX heeft niets aan het toeval overgelaten. Dissidia Final Fantasy NT is gemaakt door de vechtgamestudio Team NINJA van KOEI TECMO GAMES. Het resultaat is een Final Fantasy-ervaring als nooit tevoren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x