Home Gaming Disney Infinity 3.0 voegt Marvel Battlegrounds, nieuwe karakters en meer toe

Disney Infinity 3.0 voegt Marvel Battlegrounds, nieuwe karakters en meer toe

by Mark van Truijen

Disney Infinity 3.0 maakte deel uit van een presentatie van de uitgever tijdens D23 Expo. Hier werd onder andere een aantal karakters onthuld: Darth Maul en Bounty Hunter Cad Bane zullen hun opwachting maken.

Ook werd de Marvel Battleground onthuld, hier krijgen alle marvel figuren een eigen verhaal. Het verhaal zal beschikken over een vier speler co-op. Meer nieuws hierover volgt later dit jaar.

Ook komen er nieuwe stukken naar Disney Toy Box, waaronder het Walt Disney/Mickey Mouse standbeeld en een aantal stukken gebaseerd op het attractie park. Ook kan men een stuk verwachten uit de Disney Cruise line serie.ToyBox_MagicBand_WaltStatue

Ook werd er een nieuwe karakter onthuld, Peter Pan zal zich voegen aan het roster van karakters. Ook kwam de onthulling van Spot, deze komt uit de komende film, The Good Dinosaur. Vier power discs gebaseerd op de film komen er aan, zo wordt het mogelijk om nieuwe stukken te gebruiken in de Toy Box set. Judy en Nick uit Zootopia worden ook toegevoegd. En voor de star wars fans is het ook genieten, zij krijgen nu licht gevende lichtsabers. ToyBox_GoodDinosaur

De presentatie eindigde met de Ultimate Unlock voor Disney Infinity 3.0, hiervoor dien je elk figuur te verzamelen. De unlock is dan de Keyblade, uit Kingdom Hearts.

ToyBox_UltimateUnlock_Keyblade

DisneyInfinity_D232015_BoyegaRidley_Stage_2

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x