Home Gaming Dishonored 2 | Launch trailer vrijgegeven

Dishonored 2 | Launch trailer vrijgegeven

by Mark van Truijen

Om de lancering van Dishonored 2’s Early Access – die morgen volgt – te vieren, heeft Bethesda alvast een officiële launch trailer vrijgegeven.

Neem je rol als bovennatuurlijke huurmoordenaar terug op in Dishonored 2 – het volgende hoofdstuk in de prijswinnende Dishonored-saga ontwikkeld door Arkane Studios. Treed in de voetsporen van Emily Kaldwin of Corvo Attano en reis verder dan de legendarische straten van Dunwall tot Karnaca; een eens florerende kuststad die de sleutel bevat om Emily terug op de troon te krijgen. Gewapend met het teken van de Outsider en nieuwe bovennatuurlijke krachten is het aan jou om je vijanden achterna te jagen en de toekomst van het koninkrijk veilig te stellen.

Dishonored 2 lanceert officieel wereldwijd op 11 november voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Voor meer informatie omtrent de game, bezoek dishonored.bethesda.net.

*Iedereen die Dishonored 2 Limited Edition alvast pre-ordert zal de game een dag voor officiële release kunnen spelen en een digitaal exemplaar van Dishonored: Definitive Edition ontvangen – het originele geprezen spel uit de serie, winnaar van meer dan 100 ‘Game of the Year’ Awards – inclusief alle add-on content.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x