Home Gaming Disco Elysium – Dyslexievriendelijke lettertype-update

Disco Elysium – Dyslexievriendelijke lettertype-update

by Jos Vis

ZA/UM heeft vandaag aangekondigd dat de veelgeprezen RPG Disco Elysium een ​​update voor pc heeft ontvangen, die drie nieuwe lettertypen introduceert om de wereld van Revachol toegankelijker te maken voor mensen met veelvoorkomende symptomen van dyslexie.
Met meer dan een miljoen woorden in Disco Elysium heeft ZA/UM het OpenDyslexic-lettertype geïntroduceerd voor de meeste in-game talen, terwijl Nanum Square Round zal worden gebruikt voor Koreaans en Adys voor Russisch.

Disco Elysium – The Final Cut is momenteel ook beschikbaar, de definitieve editie van het baanbrekende, meermaals bekroonde rollenspel in de open wereld met een waanzinnige hoeveelheid keuze en consequenties. Je bent een detective met een uniek vaardigheidssysteem tot je beschikking en een heel stadsblok om je pad over te banen. Ondervraag onvergetelijke personages, los moordzaken op of neem steekpenningen aan. Word de held, profeet, gek, de grootste detective die de wereld ooit heeft gezien… of een absolute ramp van een mens.

The Final Cut brengt de inwoners van Revachol tot een bruisend leven met de toevoeging van een miljoen professioneel ingesproken woorden door acteurs van over de hele wereld, evenals het toevoegen van gloednieuwe politieke visiemissies. Verken ongeziene gebieden, ontmoet een uitgebreide cast van gedenkwaardige burgers en laat een nog grotere stempel op de wereld achter, allemaal met ‘kwaliteit van leven’ gameplay-verbeteringen en extra herspeelbaarheid.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: