Home Gaming Dirt Rally Trailer zet de community achter het stuur!

Dirt Rally Trailer zet de community achter het stuur!

by Sven
Codemasters & Koch Media hebben vandaag een trailer vanDiRT Rally uitgebracht waarin spelers uit de community hun racekwaliteiten demonstreren. Dit als voorproefje op de lancering van de game op 5 april voor het PlayStation® 4 computer entertainment systeem, Xbox One en Windows PC (DVD).

De DiRT Rally Community Trailer komt voort uit een initiatief van de ontwikkelaars en de DiRT community om de ontzagwekkende vaardigheden van spelers te demonstreren. Veel spelers hebben sinds de release op Steam vroegtijdige toegang al honderden uren in het spel gestoken, en dat is te zien.

Vanuit de DiRT community werd massaal gereageerd op het verzoek om beelden van hun beste ervaringen met het spel te sturen. De spectaculaire beelden tonen hoe spelers dapper en behendig powersliden door de verschillende rally’s en FIA World Rallycross-content. De waanzinnige trailer is samengesteld uit de beste binnengekomen beelden.

“We waren zeer onder de indruk van zowel het aantal opnames dat we ontvingen als de geweldige rallyvaardigheden van onze spelers” zegt Paul Coleman, Chief Games Designer. “We buigen diep voor de fanatieke spelers die de tijd namen ons hun video’s te sturen. DiRT-fans, wij groeten jullie, en kunnen niet wachten om binnenkort ook de consolespelers te verwelkomen in onze geweldige community!”

Tot op heden hebben DiRT Rally’s toegewijde spelers meer dan 160 miljoen kilometer geraced, 4,7 miljoen stages voltooid en bijna 4,2 miljoen barrel rolls gemaakt in hun streven om de top van de klassementen met de allerbeste DiRT Rally-spelers te bereiken.

PlayStation 4- en Xbox One-spelers kunnen zich bij de community voegen op 5 april 2016.

De DiRT Rally Legend Edition is nu beschikbaar voor pre-orders. Deze in beperkte oplage verkrijgbare versie bevat de volledige documentaire getiteld Colin McRae: Rally Legend. Deze film vertelt de complete geschiedenis van de rallyheld die de inspiratiebron was voor de DiRT-serie, van zijn begindagen tot zijn dominantie in de rallywereld en zijn betrokkenheid bij de beroemde Codemasters games.

Ook inbegrepen in de Legend Edition is het Fully Loaded MINI Pack, dat meteen aan het begin van het spel toegang biedt tot de volledig opgewaardeerde Mini Cooper S, met exclusieve bestickering en een unieke teammonteur met perks.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x