Home Gaming Dinosauriërs zijn neergestreken in RuneScape, Land Out of Time-update nu beschikbaar

Dinosauriërs zijn neergestreken in RuneScape, Land Out of Time-update nu beschikbaar

by Jos Vis

Een enorme zomerupdate, genaamd The Land Out of Time, brengt voor de allereerste keer Dinosauriërs naar RuneScape en is nu beschikbaar. In de nieuwe update kunnen avonturiers afreizen naar het verre, prehistorische verleden van Gielinor. Bekijk de trailer hier.

The Land Out of Time is beschikbaar voor alle RuneScape-members en introduceert Anachronia, een vergeten land met woeste inwoners, waaronder Gielinor’s eigen Triceratops, Pterodactyls en de oppermachtige Tyrannosaurus Rex. 

Naast een splinternieuw eiland om te ontdekken biedt The Land Out of Time verschillende nieuwe activiteiten, nieuwe wezens om op te jagen, een basis die spelers op kunnen zetten met behulp van verzamelde grondstoffen en de langste agitily course in RuneScape ooit. Hier worden spelers uitgedaagd om de gehele omtrek van Anachronia over te steken. 

The Land Out of Time introduceert:

  • Big Game Hunter: Intense activiteit waarbij het opsporen en vangen van gigantische dinosauriërs centraal staat
  • Nieuwe Slayer-monsters om te overwinnen: Versla nieuwe, machtige wezens en dodelijke fauna die leven op Anachronia
  • De langste agility course in RuneScape ooit: Steek de volledige landmassa over en boost jouw Agility skill, fast travel in stijl
  • Zet een kamp op: Level je basis, gevestigd in de ruïnes van een vergeten beschaving op het eiland.   

The Land Out of Time is de nieuwste update in een reeks met updates die op de planning staan voor volgend jaar. In deze updates wordt Gielinor’s lange verleden onthuld, in combinatie met nieuwe quests en activiteiten. In mei werd de proloogquest Desperate Times al uitgebracht en hierin schoten spelers de in-game scheepsbouwers te hulp om materialen te verzamelen en de bouw van een schip af te ronden. Hiermee zou nieuw land kunnen worden bereikt. Recentelijk vond ook het tijdelijke Breaking the Storm-event plaats, waarbij spelers acht verschillende skills gebruikte, waaronder Farming, Magic, Smithing en Crafting. 

Dave Osborne, Lead Designer van Runescape zegt:

‘We vinden het geweldig dat de scheepsbouwers van Varrock na elf jaar eindelijk de bouw van hun schip hebben afgerond en daardoor kunnen we nu naar The Land Out of Time varen. De lancering van vandaag brengt volledig nieuwe manieren om RuneScape te spelen met zich mee. Niet alleen een dodelijk kat-en-muisspel met dinosauriërs in Big Game Hunter, maar ook de langste agility course in Gielinor ooit, die de volledige landmassa van Anachronia omvat. We kunnen niet wachten om meer informatie te onthullen over het mysterie van het eiland in de komende maanden.’

Het eiland van Anachronia is toegankelijk voor spelers van alle niveaus. Sommige activiteiten vereisen een bepaald skill-niveau. Zo vereist Big Game Hunter een Hunting-level van op zijn minst 75, terwijl de nieuwe Slayer master – Lanniakea – spelers met een minimaal Slayer-level van 90 op de proef stelt. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d