Home GamingAndroid Dino Clash brult op mobiele apparaten

Dino Clash brult op mobiele apparaten

by Jos Vis

Neowiz, een innovatieve uitgever van unieke platformonafhankelijke games, is verheugd de wereldwijde release van zijn hilarische gratis te spelen mobiele RPG Dino Clash aan te kondigen. De game is beschikbaar voor iOS-apparaten via de App Store en voor mobiele Android-apparaten via Google Play.

In Dino Clash bouwen en onderhouden spelers legers bestaande uit holbewoners op strategische wijze. Spelers zullen hun leger versterken en de kracht ervan upgraden, door hun soldaten voortdurend samen te voegen om ze sterker te houden! Met behulp van stenen bijlen en prehistorische magische spreuken zullen spelers werken om het leger van een tegenstander te vernietigen voordat ze zelf worden uitgeroeid. Tijdens PvE-actie hebben spelers de taak om een ​​basis te bouwen en te beschermen, terwijl ze het opnemen tegen dinosaurusbazen om unieke vaardigheden te verzamelen als ze eenmaal zijn verslagen. Degenen met een competitieve geest kunnen spelers over de hele wereld opnemen in intense PvP-gevechten die zorgen voor rangverbetering, een plek op het leaderboard en de kans om deel te nemen aan speciale evenementgevechten.

Om de lancering van Dino Clash te vieren, zullen ontwikkelaars spelers 10 dagvaardingstickets en 10.000 goud cadeau doen. Deze geweldige feestelijke items worden beschikbaar gesteld in de mailbox van een speler de eerste keer dat hij zich aanmeldt bij het spel.

Dino Clash biedt spelers de kans om in hun moedertaal te brullen met volledige lokalisatie in 10 talen, waaronder Engels, Koreaans, Japans, Spaans en nog een half dozijn meer. De game zal over de hele wereld beschikbaar zijn in meer dan 156 landen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: