Home MoviesDVD/Blu-Ray Digital & Home Entertainment releases NL december 2022

Digital & Home Entertainment releases NL december 2022

by Pim, Sel

De laatste maand van het jaar is aangebroken en naast de feestdagen staan er ook weer mooie releases klaar. Zo heeft DFW digitale releases voor thrillers zoals Fall en Into The Deep, maar ook romantische komedies zoals Soof 3 en Kwestie van Geduld. Daarnaast is animatiefilm Big Trip 2 in december vanuit huis te bekijken. Soof 3 en Fall verschijnen ook op DVD en Blu-Ray enet als het bioscoopsucces Smile en het vierde seizoen van Star Trek: Discovery.

DIGITAL RELEASES

FALL

Als twee vriendinnen voor een social media stunt een TV toren beklimmen, komen ze vast te zitten op meer dan 600 meter hoogte. In de brandende hitte, zonder proviand, zonder bereik op hun telefoons en zonder dat iemand weet dat ze daar zitten. Terug klimmen is absoluut onmogelijk. Nu zijn de vrouwen op elkaar en hun vindingrijkheid aangewezen om weer voet aan de grond te krijgen. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

Cast Grace Fulton, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan, Mason Gooding

Regie Scott Mann

Genre Thriller

24-11-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

01-12-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

LET OP: vanaf 16-12-2022 ook te koop op DVD en Blu-Ray

SOOF 3

Het langverwachte derde deel in de Soof-filmtrilogie trok dit najaar een half miljoen bezoekers naar de bioscoop. Soof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Cast Lies Visschedijk, Fedja van Huet, Dan Karaty, Roos Dickmann, Anneke Blok, Elise Schaap, Dick van der Toorn

Regie Anne de Clercq

Genre Komedie

08-12-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

22-12-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

LET OP: vanaf 23-12-2022 ook te koop op DVD en Blu-Ray

BIG TRIP 2

Patrick de grote bruine beer, Oscar de haas, ooievaar Karl en Panda nemen je mee op een nieuw beregoed avontuur! Als onze dierenvrienden een baby Grizzly horen huilen in het bos, blijkt dit het jong te zijn van de presidentskandidaat. Aan hen de belangrijke taak om de baby weer thuis te brengen. Tijdens hun knotsgekke reis gaan ze met een ballon door de lucht, dwars door de bossen, over water en zelfs door de sneeuw. De jaloerse aasgieren Ron en Billy doen er alles aan om de trip te dwarsbomen, maar die kennen de beste pakketbezorgers van de wereld duidelijk nog niet!

Stemmencast Paul Boerenboom, Trevor Reekers, Christiaan Schreuder, Jip Bartels, Wiebe-Pier Cnossen

Regie Vasily Rovenskiy

Genre Animatie

26-12-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

02-01-2023 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

KWESTIE VAN GEDULD

Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek. Ze heeft alle banden verbroken en maakt nu furore met haar gerechten in een hotspot in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Er blijkt door de jaren heen veel veranderd, maar nog heel veel meer vertrouwd te zijn dan ze had verwacht. Monica moet opnieuw kiezen: ligt haar toekomst wel echt in de grote stad?

Cast Barbara Sloesen, Manuel Broekman, Bianca Krijgsman, Frans Dam, Genelva Krind, Melissa Drost, Huub Smit

Regie Ruud Schuurman

Genre Romantische Komedie

26-12-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

02-01-2023 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

INTO THE DEEP

Into the deep is een intense thriller die de kijker behoorlijk zal laten gissen naar de waarheid. De jonge Jess laat zich door een nieuwe liefde verleiden tot een tochtje op zijn jacht. Midden op zee voegt een tweede vrouw zich bij hen. Dan ontstaat al snel een levensgevaarlijke situatie waarin voor Jessie niet meer duidelijk is wie de kwade geest is.

Cast Nikkita Chadha, Matthew Daddario, Ella-Rae Smith, Jessica Alexander

Regie Kate Cox

Genre Thriller 

15-12-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

29-12-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

LET OP: vanaf 16-12-2022 ook te koop op DVD en Blu-Ray

HOME ENTERTAINMENT RELEASES

SMILE

Nadat Dr. Rose Cotter getuige was van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, gebeuren er steeds meer beangstigende en onheilspellende dingen die zij niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst het leven van Rose langzaam overneemt, moet ze haar verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.

Cast Sosie Bacon, Kyle Gallner

Regie Parker Finn

Genre Horror

16-12-2022 te koop op DVD, Blu-Ray en UHD (4K)

STAR TREK: DISCOVERY SEIZOEN 4

In het vierde seizoen van Star Trek: Discovery komen kapitein Burnham en de bemanning van de U.S.S. Discovery voor een uitdaging te staan zoals nooit tevoren. Door de grote impact moeten Federation en niet-Federation werelden samenwerken tegen het onbekende voor een hoopvolle toekomst voor iedereen.

Cast Sonequa Martin-Green, Doug Jones

Regie Bryan Fuller

Genre Sci-Fi

16-12-2022 te koop op DVD en Blu-Ray

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: