Home Gaming Digimon Story Cyber Sleuth ligt vanaf vandaag in de winkels

Digimon Story Cyber Sleuth ligt vanaf vandaag in de winkels

by Mark van Truijen

Bandai Namco Entertainment Europe heeft vandaag laten weten dat Digimon Story Cyber Sleuth uit is gekomen in europa voor PlayStation®4 en PlayStation®Vita!

Digimon Story Cyber Sleuth brengt je het klassieke JRPG gevoel met de gameplay, dit doet het in een geheel nieuw avontuur. Spelers nemen de rol op zich van cyber detective en maken de overstap tussen twee werelden om zo het Digi mysterie op te lossen. Spelers krijgen de mogelijkheid om met meer dan 200 digimons te connecten, hieronder favorieten als Agumon, Patamon, Gaomon. Je dien de digimon te scannen, te trainen en op te voeden, en uit eindelijk te Digivolven om zo een team van Digimons te verzamelen waarmee je de strijd offline als online aan kan.

Digimon fans in Europe have grown up with the franchise and we are sure that they will enjoy the deeper, more mature storyline. We also invite new Digimon fans to put on their detective gear to solve the mystery in Digimon Story Cyber Sleuth!” aldus Hervé Hoerdt, Vice-President of Marketing en Digital bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x