Home Gaming Die by the Blade, Kwalee’s One-Hit-Kill Sword Fighting Game, verschijnt in november voor pc en consoles

Die by the Blade, Kwalee’s One-Hit-Kill Sword Fighting Game, verschijnt in november voor pc en consoles

by Jos Vis

Slijp je mes en maak je klaar om het op te nemen tegen angstaanjagende tegenstanders, allemaal meesters in hun dodelijke ambacht. Kwalee is verheugd om aan te kondigen dat Die by the Blade, het meedogenloze zwaardvechtspel met dynamische one-hit-kill-gevechtsmechanica, op 3 november 2022 wordt gelanceerd voor pc, PlayStation 4 & 5 en Xbox One & Series S/X. Nintendo Switch wordt later in 2023 gelanceerd.

Die by the Blade, ontwikkeld door Grindstone en Triple Hill Interactive, is geïnspireerd op legendarische titels zoals Bushido Blade, Way of the Samurai en de Dark Souls-serie. Spelers die zich afspelen in een verbluffende samurai-punkwereld, moeten kiezen uit een reeks traditionele Japanse wapens om hun bewegingen te bepalen, de slagen van hun tegenstanders razendsnel af te weren en de kunst van de one-hit kill onder de knie te krijgen!

Ter gelegenheid van de aankondiging van de releasedatum heeft Kwalee een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht met enkele van de intrigerende speelbare personages, dodelijke wapens met bladen en verbluffende locaties naast brute 1v1-gevechten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: