Home Gaming Roadwarden krijgt accolades-trailer

Roadwarden krijgt accolades-trailer

by Jos Vis

Roadwarden is geïnspireerd op een van de oudste genres van videogames – tekstavonturen – maar slaagt er nog steeds in om alles goed te doen voor een modern publiek, niet beperkt tot het leveren van een echt meeslepende rollenspelervaring.

Van uitgever Assemble Entertainment en ontwikkelaar Moral Anxiety Studio, Roadwarden’s interactieve nieuwe gameplay-structuur komt bijna op de tweede plaats na zijn sfeervolle en doordachte verhalen, geserveerd in esthetisch ingehouden pixelart-stijl. Maar we zijn niet de enigen die er zo over denken. Sinds de lancering vorige week heeft Roadwarden meer dan 260 positieve Steam-recensies verdiend met een score van maar liefst 96%.

Roadwarden, dat de Eurogamer Essential Award heeft verdiend, is opgenomen in Polygon’s “The 17 Most Exciting Video Game Releases of Fall 2022” en is erkend door Yogcasts Tiny Teams Event, is een geïllustreerde, op tekst gebaseerde RPG waarin spelers het beroep van de titulaire roadwarden op zich nemen. het verkennen en veranderen van een vijandig, grimmig rijk. Een moderne kijk op klassieke tekstgestuurde kies-je-eigen-avontuur-RPG’s. De gameplay van Roadwarden wordt volledig aangedreven door scenario’s die via tekst worden gepresenteerd, waarbij spelers beslissingen nemen op basis van gebeurtenissen om hen heen. Met de optie om de hoofdrolspeler te specificeren als een krijger, magiër of geleerde op basis van welke vaardigheden worden geüpgraded, zullen spelers door een raadselachtig schiereiland reizen om de invloed van de Merchant Guild te verspreiden.

Voor degenen die van het avontuur willen proeven, is er een officiële demo beschikbaar om te downloaden op Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: