Home Gaming Deze Week in Red Dead Online: Dubbele Beloningen bij Overrun en meer

Deze Week in Red Dead Online: Dubbele Beloningen bij Overrun en meer

by Jos Vis

Er is niets Amerikaanser dan een ouderwetse territoriumoorlog. De Featured Series viert die traditie met Overrun – ren erop los en verover zoveel mogelijk gebied en verdedig het tegen je vijanden. Alle deelnemers krijgen tot en met 22 november dubbele RDO$ en XP, dus het zal zeker de moeite waard zijn.

Collector bonussen en beloningen
Vastberaden Collectors die hun koers uitzetten naar de zwervende winkel van Madam Nazar oogsten beloningen voor hun inspanningen, waaronder een 50% extra RDO$ en Role XP op alle Collector Set Sales.

Ondertussen zal deelname aan het Condor Egg Free Roam event je 25% extra RDO$ en Role XP opleveren, terwijl deelname je recht geeft op gratis Boots.


Call to Arms XP-bonus


Na het tumult van All Hallows’ Eve is de prairie weer terug in zijn gewone ritme van alledaags werk en ongebreideld geweld. De inwoners van Strawberry en Fort Mercer hebben je hulp nodig om stand te houden tegen een aanval van gewapende indringers. Dappere spelers kunnen dubbele XP verdienen door Strawberry te verdedigen van 9 tot 15 november en Fort Mercer van 16 tot 22 november. En als klap op de vuurpijl krijg je een beloning van 2.000 Club XP als je je diensten en wapens aanbiedt in Call to Arms.


Halloween Pass 2 eindigt binnenkort


Deze week zijn de laatste dagen van de Halloween Pass 2. Zorg ervoor dat je meedoet aan al het griezelige, gruwelijke plezier voordat het seizoen eindigt op 22 november – alle Halloween Pass 2 bezitters ontvangen 2 gratis shirts en 2.000 Club XP. Het kan tot 72 uur duren voordat je beloningen en aanbiedingen binnen zijn.

Kortingen

Wie wil doorbreken in de wereld van het verzamelen, kan Madam Nazar bezoeken en profiteren van een reeks kortingen, waaronder 5 Gold Bars korting op de Collector’s Bag, 40% korting op de Refined Binoculars, Metal Detector en de Pennington Field Shovel, plus 35% korting op bepaalde Collector Role Items. Bovendien kunnen spelers hun plaatselijke Stables bezoeken om 35% korting te krijgen op de Collector’s Saddle Bag en alle Criollo Paarden.

Sla de Wheeler, Rawson & Co. Catalogue open of breng je Tailor een bezoek om 35% korting op de verkoopprijs van alle Shirts te ontvangen.

Tenslotte is het nog nooit zo makkelijk geweest om je over de Frontier te verplaatsen: alle Fast Travel-kosten zijn tot 22 november kwijtgescholden.

Prime Gaming voordelen

Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account voor 23 november verbinden met Prime Gaming, krijgen een gratis accessoire en 50% korting op geselecteerde Multi-Horses.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x