Home Gaming Deze Week in GTA Online

Deze Week in GTA Online

by Pim, Sel

Maak kennis met de Obey I-Wagen, een milieuvriendelijke SUV

Plus, de South Central Lek Finale Bonussen, Drievoudige Beloningen op Simeon Contact Missies, en meer

Het is tijd om naar de toekomst te kijken, maar je moet niet te snel willen. Wereldvrede? Nee, dank je. Universele gezondheidszorg? DONDER OP. Een volledig elektrische SUV? Oke, prima. Het is een begin. De vooruitstrevende Obey I-Wagen: er is een centimeter ozon met jouw naam erop.

Nu verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos.

2X GTA$ en RP in de South Central Leak Finale

Een van de aanwijzingen op Dr. Dre’s telefoon leidt rechtstreeks naar gang meet-up: de Families en de Ballas worden na een lange tijd verenigd door de misdaad. Ontmoet elkaar in de Davis Mega Mall en volg het konvooi van de Ballas naar de Rancho Projects, diep in Vagos territorium en kijk of je de sporen kunt ontdekken.

Voltooi het onderzoek en verdien vervolgens 2X GTA$ en RP in de South Central Leak Finale.

3X GTA$ en RP bij alle Simeon Contact-missies

Simeon Yetarian is niet het soort zakenman die het waardeert wanneer hij naar voicemail wordt gestuurd. Als de Armeense mogul zich al verlaagt door jou te bellen, neem dan op. Alle Simeon Contact Missions betalen de komende zeven dagen een flinke 3X GTA$ en RP uit, inclusief Premium Deluxe Repo Work. Als je zijn oproep mist, kun je Contact Missions starten vanuit het pauzemenu. 

2X GTA$ en RP bij Hardest Target

Paniekerige gedachten dat iemand het op je gemunt heeft, zijn meestal een symptoom van paranoia. In Hardest Target is het echter een grimmige realiteit: twee teams, met elke minuut een nieuw target in zich, vechten het uit om elkaars doelwit te doden – en hun eigen doelwit te beschermen. Er zijn bonussen voor Target-on-Target geweld, plus een zoete 2x GTA$ en RP bonus voor alle nemers.

Armory bonussen en kortingen

Iedereen die een Agency Weapon Finish uit de Armory van de Agency heeft vrijgespeeld en aangeschaft, door het voltooien van Payphone HitsShort Trips of het helpen van Dr. Dre, ontvangt een vaste bonus van 200.000 euro. Deze wordt binnen 72 uur na voltooiing uitbetaald. Het upgraden van je agentschap met een Armory is 30% goedkoper, net als alle exclusieve wapens die daarin beschikbaar zijn.

De Prize Ride van deze week: Karin Calico GTF

Wees de concurrentie en je mede-straatracers te slim af. Win deze week vijf dagen achter elkaar een Pursuit Series-race om de sleutels te verdienen van de Karin Calico GTF – een genot voor tuners.

Testbaan: Probeer de Karin Previon, de Emperor Vectre en de Pfister Comet S2

Ervaar hoe een nieuw stuurwiel tegen je handpalmen aanvoelt, hoe de motor spint, omslaat en brult onder je voeten. Test de Karin Previon, de Emperor Vectre en de Pfister Comet S2 op de testbaan van de LS Car Meet en stel ze op de proef zonder enige persoonlijke kosten.

Deze week op het Podium: De Declasse Drift Tampa

Kom langs in de lobby van The Diamond Casino & Resort en geef een dagelijkse draai aan het Lucky Wheel. Zo win je GTA$, RP, kleding, snacks, en allerlei nog geheime prijzen. Op het aangrenzende podium vind je de hoofdprijs van deze week: de Declasse Drift Tampa. Dit is een wide-body die alle superlatieven en scheldwoorden verdient die de doodsbange voetgangers hem verwensen.


Kortingen:

Naast de hierboven genoemde Armory-kortingen is er deze week een hele vloot aan voertuigen in de aanbieding. Of je nu op zoek bent naar de adrenalinekick van de amfibische Blazer Aqua, de dubbeldikke bescherming van een Armored Boxville, of de golvende rondingen van de Coquette D10 – er zit voor elk type motorhead wel iets tussen. Zie hieronder voor de volledige lijst.

Voertuigen:

– 40% korting HVY Barrage

– 50% korting Nagasaki Blazer Aqua

– 40% korting op Brute gepantserde Boxville

– 30% korting op Keizer Vectre

– 40% korting op Progen Itali GTB/GTB Custom

– 50% korting op Annis Elegy Retro Custom

– 40% korting op Invetero Coquette D10

– 40% korting op JoBuilt Hauler Custom

– 60% korting op MTL Wastelander

Prime Gaming voordelen

GTA Online spelers die succesvol hun Rockstar Games Social Club account verbinden met Prime Gaming krijgen GTA $100K alleen al voor het spelen deze week. Om verzekerd te zijn van toegang tot alle toekomstige voordelen, ga naar Prime Gaming en meld je aan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: