Home Events Devolver Digital bevestigd een direct show in juni

Devolver Digital bevestigd een direct show in juni

by Pim, Sel

Devolver Digital heeft de afgelopen jaren jaarlijks persconferenties en showcase-evenementen gehouden in de zomer, en dit jaar zal dat niet anders zijn. Onlangs bevestigde de uitgever op Twitter dat ze opnieuw een Devolver Direct showcase zullen houden in juni. Ze voegden eraan toe dat er binnenkort meer informatie hierover bekendgemaakt zal worden.

Devolver Digital heeft verschillende aankomende games in ontwikkeling waar fans graag meer over willen horen en zien, waaronder de schattige actie-avonturengame The Plucky Squire, de coöperatieve sandbox survivalgame Wizard with a Gun, de zijwaarts scrollende actie-platformer Pepper Grinder, het surrealistische skateboarding-spel Skate Story, en meer. Waarschijnlijk zal de uitgever ook nieuwe titels aankondigen.

Er zijn verschillende andere belangrijke evenementen bevestigd voor de komende weken, waaronder Summer Game Fest, Xbox Games Showcase en Ubisoft Forward, die allemaal in juni plaatsvinden. Ondertussen suggereren recente berichten dat er later deze maand ook een PlayStation Showcase zal zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: