That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Android, Gaming, iOS, PC, PS3, PS4, Wii U, Windows Phone, Xbox 360, Xbox One

devolo stelt zijn Home Control-systeem open voor hardware van andere fabrikanten

Met de introductie van nieuwe componenten op IFA 2015 in Berlijn bevat devolo Home Control, waarmee je makkelijk zelf van je huis een smarthome maakt, binnenkort bijna twintig verschillende componenten. De aanvullingen die op IFA 2015 worden aangekondigd, maken van Home Control een van de meest uitgebreide en flexibele smarthomesystemen ter wereld.

Al sinds de initiële introductie, begin 2015 in Duitsland, hadden gebruikers van devolo Smart Home al de mogelijkheid om makkelijk een uitgebreide selectie van Z-Wave-gecertificeerde producten van andere fabrikanten met het systeem te integreren. Door het toevoegen van deze optie waren de in Aken gebaseerde ontwikkelaars in staat het systeem open te stellen voor honderden additionele componenten en miljoenen verschillende scenario’s.

Wie met dit aanbod van beschikbare opties nog steeds niet tevreden is, zal verheugd zijn devolo’s laatste IFA-nieuws te vernemen. Binnenkort is het mogelijk om IP-gebaseerde hardware van andere fabrikanten met Home Control te integreren. Denk daarbij aan audiocomponenten, webservices of gebruikersdiensten op maat. Hierdoor wordt het aantal opties en mogelijke scenario’s praktisch oneindig. devolo presenteert de eerste details van deze plannen in stand 225 in hal 3.2 op IFA 2015 in Berlijn.

Er zijn ook plannen voor de integratie van systeemeigen producten die uitstekende passen in het ecosysteem van Home Control, maar nog niet direct door devolo worden aangeboden. Bekende systemen als Philip Hue®, Netatmo® en Nest® vormen de basis van dit toenemende aantal van geïntegreerde producten. 

  • Zeer uitgebreide controle met devolo Home Control.
  • devolo Home Control binnenkort geschikt voor IP-gebaseerde componenten.
  • Oneindig veel mogelijkheden met my devolo als schakelcentrum.
  • Demonstratie op IFA 2015 in Berlijn – hal 3.2, stand 225.
  • Integratie van systeemeigen producten voor andere providers (Philip Hue®, Netatmo®, Nest®)

 

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE