Home Gadgets devolo introduceert GigaGate: nieuwe WiFi-bridge voor razendsnel internet op multimedia devicesdevolo introduceert GigaGate: nieuwe WiFi-bridge voor razendsnel internet op multimedia devices

devolo introduceert GigaGate: nieuwe WiFi-bridge voor razendsnel internet op multimedia devicesdevolo introduceert GigaGate: nieuwe WiFi-bridge voor razendsnel internet op multimedia devices

by Mark van Truijen

4k-video’s streamen, hi-res audio, gamen en snellere NAS-toegang – wat je ook wilt, een stabiele, supersnelle internet- en netwerkverbinding is de basis. devolo AG introduceert daarom de GigaGate: een nieuwe WiFi-bridge die vanaf de router een internetsignaal verstuurt naar je multimedia-apparaten. Zo profiteer je, precies waar dat nodig is, van een overdrachtscapaciteit van maximaal 2 Gbps – op je smart-tv, settopbox, gameconsole en al je andere multimedia-apparaten.

Eenvoudige installatie, maximale performance
De devolo GigaGate Starter Kit bestaat uit twee onderdelen: de Base en de Satellite. De Base wordt via een ethernetkabel verbonden met de router. En dankzij snelle wifi op de 5 GHz-frequentieband verbindt de Base automatisch met de Satellite via beamforming. Communicatie tussen de GigaGate-onderdelen wordt beveiligd door middel van WPA2. Beide onderdelen zijn direct klaar voor gebruik. Simpelweg installeren, aanzetten en klaar is kees.

De Satellite, voorzien van een gigabitpoort en vier multimediapoorten, biedt ruim voldoende capaciteit en verbindingsopties voor al je met het internet verbonden multimedia-apparaten. Daarnaast levert de Satellite wifi op de 2.4 GHz-frequentieband met snelheden van maximaal 300 Mbps voor je mobiele devices, zoals smartphones en tablets. 

Home entertainment met de perfecte internetverbinding
Dankzij streamingdiensten als Netflix, Videoland, Ziggo, HBO GO en Film 1 GO is samen films en series kijken makkelijker dan ooit. Maar dan heb je natuurlijk wel een snelle, stabiele internetverbinding nodig op je multimedia-apparaten. In veel gevallen is het wifi-signaal van een router echter niet toereikend. devolo GigaGate biedt uitkomst in de vorm van razendsnel internet. Zo geniet je zonder problemen van multimedia.

Wil je in meerdere kamers profiteren van deze snelle verbinding? Geen probleem. Extra Satellites zijn apart verkrijgbaar. Aan één Base zijn maximaal acht Satellites te verbinden.

GigaGate-BaseSatellite-Cam2_Screen

Prijs en verkrijgbaarheid
devolo GigaGate is nu verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs van het pakket dat bestaat uit een Base en een Satellite, is 229,90 euro. Een losse Satellite is verkrijgbaar vanaf 139,90 euro. devolo biedt drie jaar garantie op alle onderdelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x