Home GamingAndroid devolo Home Control gratis en uitgebreid te testen

devolo Home Control gratis en uitgebreid te testen

by Mark van Truijen

Het devolo Home Control-systeem is al zeer transparant en klaar voor de toekomst, mede dankzij het gebruik van de draadloze Z-Wave-standaard en op IP gebaseerde componenten. Het kiezen van een dergelijk smarthome-systeem vereist echter wel zorgvuldige overwegingen. Na installatie van het smarthome-systeem is het namelijk de bedoeling dat dit vele jaren of decennia meegaat, en dat eventuele uitbreiding mogelijk is. Om voor potentiële klanten de beslissing tot aanschaf van het systeem zo eenvoudig mogelijk te maken, biedt devolo hen de kans alvast bekend te raken met devolo Home Control en de gebruikersinterface. Dit kan – na de IFA 2015 – gratis op de website van devolo:www.devolo.nl/home-control/.

Gebruikers bekijken op de website een virtueel Home Control-systeem met meerdere componenten en een aantal voorgedefinieerde regels, groepen en scenario’s. Hierdoor ervaren klanten die in Home Control geïnteresseerd zijn, hoe een devolo smarthome eruitziet en hoe de devolo-app werkt. Deze app dient als een bedieningscentrum voor Home Control en bundelt alle informatie helder en eenvoudig. De website biedt zo ook de eerste mogelijkheid om een gevoel te krijgen voor smarthomeprogrammeren. Iedereen die nog onzeker is over de juiste keuze voor een passend smarthomesysteem, bezoekt na IFA 2015 www.devolo.nl/home-control/ om – geheel gratis en zonder verplichtingen – meer te leren over de voordelen van devolo Home Control.

Het onafhankelijke IT-security-instituut AV Test (Magdeburg, Duitsland) testte het Home Control-systeem van devolo en beoordeelde het als ‘Good Safety’. Dit oordeel volgde na grondige tests van de op IP gebaseerde communicatie van het systeem in de browserversie en via de Home Control-app.

 

  • Testversie van devolo Home Control is gratis beschikbaar.
  • Demowebsite www.devolo.nl/home-control/ beschikbaar na IFA 2015 (t/m 9 september) .
  • Demonstratie voor bezoekers, dealers en journalisten in devolo-stand, nummer 225 in hal 3.2 op IFA 2015 in Berlijn.
  • Intuïtieve gebruikersinterface beschikbaar als preview, zelfs zonder hardware.
  • Maximale transparantie voor wie geïnteresseerd is in devolo Home Control.

 

Meer informatie over devolo is beschikbaar op www.devolo.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x