Home Gaming Dev legt uit waarom een game verlaten in Battlefield 5 zo lang duurt

Dev legt uit waarom een game verlaten in Battlefield 5 zo lang duurt

by Mark van Truijen

Een van de problemen bij eel spelers in Battlefield is het verlaten van een multiplayer battle, het duurt namelijk bizar lang. Het is een vrij simpel iets aou je zeggen, in een recente AMA sessie op reddit liet Jaqub Ajmal, Producer bij Dice, weten hoe dit komt.

Volgens Ajmal is het moment dat speler stoppen met spelen vaak aan het einde, op dat moment is de game eigenlijk al het volgende level aan het inladen, dit resulteert erin dat het langzamer gaat voor spelers die de game verlaten. Dice zou graag dit probleem oplosssen maar kunnen nog niet zeggen hoe of wat.

“As I understand it, the reason why it takes so long is because we already start to load in the next level on the end of round screen, and currently we have some technical limitations with aborting the load process,” aldus Ajmal. “It’s something we of course would like to fix at some point but I do not have an ETA at the moment.”

Sinds de lancering van de game vallen de cijfers tegen, zijn er regelmatig bugs, en is de update onlangs alweer terug gedraaid.

Wat is jullie visie op Battlefield 5??

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x