Home Gaming Details Watch Dogs 2 Season Pass onthuld

Details Watch Dogs 2 Season Pass onthuld

by Mark van Truijen

Vandaag onthult Ubisoft® details van de Watch Dogs® 2 Season Pass. Spelers kunnen hun hackersreis met meerdere uren uitbreiden met extra content, inclusief nieuwe coöpuitdagingen met een nieuwe moeilijkheidsgraad, uitrusting, voertuigen en tal van aanpassingsvoorwerpen. Alle extra content is 30 dagen exclusief beschikbaar op PlayStation 4. Spelers met de Season Pass van Watch Dogs 2 krijgen na release toegang tot:

• DLC 1 – T-Bone Contentbundel: Spelers krijgen de stijl en swagger van de legandarische hacker Raymond ‘T-Bone’ Kenney met zijn truck en outfits. Ook ontdekken ze Mayhem, een nieuwe coöpmoeilijkheidsgraad die spelers uitdaagt met een nieuwe vijand met geavanceerde wapens. (vanaf 13 december beschikbaar op PlayStation 4)

• DLC 2 – Human Conditions: Met meerdere uren aan extra missiecontent in drie nieuwe wereldverhalen, ontdekken spelers de grootste schandalen van San Francisco wat betreft wetenschap, geneeskunde en misbruik. In Human Conditions ervaren spelers ook een nieuwe elite coöpmissie en strijden ze tegen een nieuw vijandtype genaamd ‘Jammer’, die technologie heeft om spelers op te jagen. (beschikbaar in de lente van 2017)

• DLC 3 – No Compromise: Spelers ervaren een gloednieuw wereldverhaal dat Marcus mengt in de louche onderwereld van San Francisco en hem in het vizier van de Russische maffia plaats. Ook bevat dit een nieuwe coöpmodus genaamd ‘Showdown’, waarin alleen de beste spelers overleven. (beschikbaar in de lente van 2017)

· Psychedelic Pack: Pas Marcus’ outfit, wapens, drones en auto’s aan in de meest groovy style.

· Root Access Bundel: Bevat volledige outfits, nieuwe auto’s, een drone skin en een nieuw wapen, evenals de Zodiac Killer missie. (deze winter beschikbaar)

De Season Pass is inbegrepen bij de Watch Dogs 2 Gold Edition en is los verkrijgbaar voor €39,99.

In Watch Dogs 2 ontdekken spelers de geboorteplaats van de tech-revolutie als Marcus Holloway, een briljante, jonge hacker die slachtoffer is van de voorspellende algoritmes van ctOS 2.0: hij wordt beschuldigd van misdaden die hij niet begaan heeft. Tijdens Marcus’ missie om ctOS 2.0 voorgoed uit te schakelen, is hacken het ultieme wapen. Spelers kunnen niet alleen de infrastructuur van de San Francisco Bay Area hacken, maar ook elk persoon en ieder verbonden apparaat waarover zij beschikken. Zo veroorzaken zij tal van onvoorspelbare gebeurtenissen in de uitgestrekte open wereld.

De game is wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One op 15 november en voor Windows PC op 29 november.

Voor meer informatie over Watch Dogs 2, bezoek je watchdogs2.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x